Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- MHP’li İlker Kazan’dan Hürriyet’e eleştiriler

Kocaeli Haber- İzmit Belediye Meclisi MHP Meclis Üyesi İlker Kazan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik eleştirilerde bulundu. Kazan, birçok soruyu gündeme getirdi.

Kocaeli Haber- İzmit Belediye

Kocaeli Haber- Cumhuriyet Parkı’nın İzmit Belediyesine tahsis edilmemesi üzerine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, park içindeki Çocuk Parkı Aile Çay Bahçesi’nin açılışını yaptı. Cumhur İttifakı temsilcileri bu nedenle Hürriyet’i hedefe koydu. İzmit Belediye Meclisi MHP Meclis Üyesi İlker Kazan da yazılı bir basın açıklamasıyla Hürriyet’e yüklendi.

HALKIN YARARI OLANLARA DESTEK VERİYORUZ

İlker Kazan şunları söyledi: “Bildiğiniz üzere İzmitli hemşerilerim sizi “İzmit’i yönetin bizleri yani Cumhur İttifakı’nı denetleyin” diyerek seçimini yaptı ve bu koltuklara layık gördü. Hepsine teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Bizler de görevini layıkıyla yapmaya çalışıp bu koltukların hakkını vermek üzere mahalle mahalle köy köy gezerek vatandaşlarımıza gösteriyor kendilerine anlatıyoruz. Sizlerin de bildiği üzere eksikleri söylemekle kalmıyor halkımıza kazanımlar sağlamak adına önergelerimizle fikirler ve projeler sunuyoruz. Meclisimize gelen gündemlerinizin %100 oranında halkımızın yararına olanları hepsini Cumhur İttifakı olarak kabul ediyoruz.

BİZ ÖNERDİK REKLAMINI SİZ YAPTINIZ

Verdiğimiz kazanımlara örnekler vermek gerekirse düğün salonlarını halkımıza 1 TL biz yaptık, reklamını ben yaptım diye siz yaptınız. Köylümüzün kaybedilmiş haklarını geri kazanmaları adına vermiş olduğumuz önergeyi yoğun ısrarlarınıza rağmen geçirerek Büyükşehir’e gönderdik. İzmit’in tanıtımı için proje ürettik meclisten geçirdik 2 sene geçti sizi bekliyoruz. Gerçi boş duvara ödediğimiz 85 bin TL ile başlanabilirdi ama başlayamadık. Acısu yolunun bakımının yapılmasını önergeyi biz verdik. “Biz asfaltladık” diye reklamını siz yaptınız. Yenişehir Mahallesinin yollarının bakımının yapılması için önergeyi biz verdik sizler biz yaptık diye reklamını yine siz yaptınız.

CEDİT’İ BİZ Mİ ENGELLEDİK?

Fakat size vermiş olduğumuz destekleri siz kötüye kullanıp vatandaşlarımıza attığınız yalan ve bizleri karalayan mesajlarla siyasi ayrımcılıkla suçluyorsunuz. Nasıl bir ayrımcılık yapıyoruz acaba? Gülümse Kafe’deki kiracıyı çıkarıp ruhsat bile almadan içini bitirmeden genel başkanlar düzeyinde açtırdınız biz mi “açtırmayın” dedik. Kar yağdığında Bayraktar’a köyüne biz mi göndermedik oraya gitmeyip de Çayırova’daki işçilere grevde yanlarına seçim çalışması gibi gitmenizi de bizim üzerimize atacaksınız? Lütfen rica ediyorum geldiğinizden bu yana sürekli “engelliyorlar siyasi ayrımcılık” diyorsunuz; “Cedit’i yapacağım” dediniz biz mi engelledik? “Teleferiği yapacağım” dediniz biz mi engelledik? 7 aydır verilmeyen önerge cevabını vermenizi biz mi engelledik?

BİZİ KÖTÜ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ

Boş duvara yıllık 85 bin TL’ye kiralayıp baroya ücretsiz verdiniz biz mi engelledik? KİPTAŞ’ın reklamını yaptınız biz mi engelledik? 61 yaşındaki partilinizi işe almanızı biz mi engelledik? Karamürsel’de, Kandıra’da taksicilerin araçlarını ilaçladınız biz mi engelledik? Nebihocalar köyünde kazı yaptınız ne kazısı olduğu da belli değil biz mi engelledik? Yeşilova mahalle konağının yapımına biz söyleyene kadar yapılmamasını biz mi engelledik? Gölkay parktaki kiracıyı çıkarıp 2 senedir atıl vaziyette ve devletimizin halkımızın mallarını açık ve korumasız halde yağmur çamur altında biz mi tutuyoruz?

Cumhuriyet Parkı’nı 2 senedir boş bırakıp berduş yatağına biz mi döndürdük? Bizlere gelen şikayetleri Cumhur İttifakı olarak ciddiye alıp Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın “ben vatandaşımın isteğini yapıp orayı güzelleştireceğim” deyinceye kadar neredeydiniz? Amiyane tabirle gasp etmeye kalkıp yalan bir SMS mesajıyla halkımıza bizi kötü göstermeye çalışıyorsunuz. Bir de kendinize suç ortağı olarak ruhsatsız yerleri genel başkanlarınıza gasp ettiğiniz yerleri genel başkan yardımcılarınıza açtırıyorsunuz?

BELEDİYEYİ ZARARA UĞRATTINIZ

Ben de halkımızın önünde soruyorum “Reklamlarınıza harcadığınız para ile örnek olarak boş duvara verilen 85 bin TL ile kaç tane magnet yapabilirdik?” Ya da İzmit’in  girişindeki bundan 3-4 ay önce mecliste halkımıza sorarak yapacağım diye söz verdiğiniz minyatürlerin bakımını yapamaz mıydık? Yahya Kaptan’da vatandaşları ısıran köpekleri rehabilite edemez miydiniz? Sizler seçilmeden önce “kimseyi işten çıkarmayacağım” diye beyanat verip sonra işçileri çıkartıp mahkeme kararıyla dönen işçiler için belediyemizi uğrattığınız zararla yapamaz mıydınız?

KENDİNİZİ MAĞDUR GÖSTERMEYİN

Yapamadıklarınızı bizim üzerimize atıp Halkımızın önüne iftiralarla bizleri suçlu kendinizi mağdur göstermeyin. Siz kaldırabilirsiniz ama biz bunları hak etmiyoruz. Siz bu sözlerinizle kul hakkına giriyorsunuz. Attığınız mesajlardaki yalan ve karalayan mesajlarınıza son vermenizi onun yerine vermiş olduğumuz önergelerin cevaplarını vermenizi geçen önergelerimizin uygulamaya konulmasını ve halkımızı kandırmamanızı sizden önemle rica ediyorum.”