Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Numan Kurtulmuş Büyükakın’a teşekkür etti

Kocaeli Haber- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a müsilaja karşı yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür etti

Kocaeli Haber- AK Parti

Kocaeli Haber- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması toplantısından sonra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AKP İstanbul Milletvekili İffet Polat, AKP Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte deniz uçağıyla Marmara Denizi’nde incelemelerde bulundu.

KÖRFEZ’İ İNCELEDİ

İncelemelerin ardından deniz uçağı pistinde açıklamalarda bulunan Kurtulmuş şu ifadeleri kullandı: “Bugün burada Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili arkadaşlarım ile beraber İzmit Körfezi’nde kısa bir gezinti yaparak Marmara Bölgesi’ni tehdit eden çevre kirliliği ile ilgili son gelişmeleri inceledik. Çevre kirliliğiyle ilgili son gelişmeleri, Büyükşehir belediyemizin yaptığı çalışmaları inceleme fırsatı bulduk.

MÜSİLAJ MESELESİ

Yaz ayları boyunca gündemi meşgul eden müsilaj meselesi bir sonuçtan ibaret. Çevreye karşı insanoğlunun duyarsızlığının sonucu olarak karşımıza müsilaj sorunu çıktı. Yaz aylarından itibaren Marmara belediyeleri ile müsilaj çalışmaları başladı. Öncelikle bir kere daha ifade etmek isterim bu ülke tabiki sanayileşecek ama herkesin kim olursa olsun birinci derecede saygılı olması gereken şey çevredir.

“BU SADECE BİZİM SORUNUMUZ DEĞİL”

İnsanın doğadaki dengeyi korumak cenabı Allah’a olan sorumluluğumuzdur. Bizim bütün gücümüzle çevreyi korumak adına hassas olmamız lazım. Bu sadece bizim sorunumuz değil bütün insanlığın sorunudur. Buzulların erimesi ve bütün bunlar bizi daha zor bir döneme götürecek bunun tedbirini alacak olan yine insanoğludur.

ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

TBMM’de bir alt komisyon kurarak burada bir denetim yaptı. Bu meselenin üstesinden geleceğiz. Körfez’in tim kıyılarında mavi bayraklı plajlarımız var. Marmara Denizi’nin her yerinde neden mavi bayrak olmasın? Bu çalışmalarda başarılar diliyorum bu sorunun en iyi şekilde çözülmesini temenni ediyorum. Milletimize daha sağlıklı ve daha temiz bir Türkiye bırakmasını temenni ediyoruz.”