Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- SağlıkKent Konutları için kuralar çekildi

Kocaeli Haber- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe’de inşa edilecek olan Sağlık Kent Konutları kura çekimi bugün gerçekleştirildi.

Kocaeli Haber- Kocaeli Büyükşehir

Kocaeli Haber- Sağlık çalışanlarının talebi üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği SağlıkKent Konutları’nda ev satın alma hakkı kazanılan kura çekimi bugün Antikkapı Restoran’da noter huzurunda gerçekleştirildi. Kuraya 502 daire için 782 sağlık çalışanı başvurdu.

“BİZE HER ZAMAN İNANILMAZ BİR DESTEKTE BULUNDUNUZ”

Kuranın çekilmesinden önce kürsüye çıkan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, “Sayın başkanımız Tahir Büyükakın’a sağlık çalışanlarımıza bu olanağı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah herkes en kısa zamanda bu alanda oturma şansına erişir. Büyükşehir belediyemiz bize her zaman inanılmaz bir destekte bulundu. Başkanımıza saygı ve selamlarımı iletiyorum. Hak sahiplerine hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

“BANKALARLA KREDİ FAİZİNİN ÇOK ALTINDA BİR ANLAŞMA YAPTIK”

Yüksel Pehlevan’ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu sağlık çalışanları için yapılan kura hakkında şunları söyledi: Başkanımız Tahir Büyükakın 14 Mart’ta sağlık çalışanları için düğmeye bastıklarını söylemişti. Bize de sağlık çalışanlarını nasıl ev sahibi yapabilmemiz için bir talimat verdi. Biz de Kartepe’de merkeze yakın ve müsait bir arsa bulduk. Yapılan çalışmalar sonrasında 502 adet konut elde ettik. Bu kuraya en çok ihtiyacı olanların verilmesini istedik. Bankalarla 10’a yakın toplantı yaptık ve imkanlarımızı kullanarak kredilerin faizini normalin çok altına indirmeleri için anlaşma yaptık. Tahir başkanımızı buradan sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

KURALAR ÇEKİLDİ

Yapılan konuşmanın ardından Kocaeli 6. Noteri Güven Hızır’ın huzurunda kuralar çekildi ve SağlıkKent Konutları’ndan ev almaya hak kazanan talihliler belli oldu.

SaglikKent Kura Kocaeli Kartepe

SaglikKent Kura Kocaeli Karte

İŞTE KURA SONUÇLARI

J_Tipi_Kura_Sonuc

I_Tipi_Kura_Sonuc

H_Tipi_Kura_Sonuc

G_Tipi_Kura_Sonuc

F_Tipi_Kura_Sonuc

E_Tipi_Kura_Sonuc

D_Tipi_Kura_Sonuc

C_Tipi_Kura_Sonuc

B_Tipi_Kura_Sonuc

A_Tipi_Kura_Sonuc

K_Tipi_Kura_Sonuc

L_Tipi_Kura_Sonuc