Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Sağlıkkent Konutları ihale tarihi 23 Kasım

Kocaeli Haber – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe’de kent meydanına yakın bir alanda Sağlıkkent Konutları’nı inşa edecek. Kent Konut söz konusu inşaat için 23 Kasım’da ihaleye çıkacak.

Kocaeli Haber - Kocaeli

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.Kocaeli Haber – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, başkan Tahir Büyükakın’ın talimatı ile konut sahibi olmayan sağlık çalışanları için harekete geçmişti. Corona virüsü pandemisinde canını ortaya koyarak çalışan sağlık çalışanları için Kartepe’de kent meydanına yakın bir alanda Sağlıkkent Konutları’nın inşa edileceği geçtiğimiz günlerde düzenlenen lansmanla duyurulmuştu. Bölgede 502 adet konut, 20 adet ticari işletme inşa edecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kent Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi üzerinden inşaat ihale ilanını yayınladı.

KOCAELİ SAĞLIKKENT KONUTLARI İHALESİ 23 KASIM’DA

502 konut ve 20 ticari alan inşa edecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi söz konusu ihaleyi 23 Kasım Salı Günü saat 11.00’de gerçekleştirecek. Kent Konut hizmet binasında gerçekleştirilecek ihaleden bir hafta sonra kazanan firmaya yer teslimi yapılacak ve inşaat çalışmaları başlayacak. Kocaeli Sağlıkkent Konutları inşaatı için tahmini süre 540 gün. 1.5 yıl içerisinde tamamlanması planlanan Kocaeli Sağlıkkent Konutları 2024 yılında gerçekleştirilecek yerel seçimlerin öncesinde hak sahiplerine teslim edilmiş olacak.

KENT KONUT GENEL MÜDÜRÜ AÇIKLAMIŞTI

Hatırlanacağı üzere lansman programında konuşan Kent Konut Genel Müdürü Erhan Coşan proje detaylarını şu ifadelerle açıklamıştı: “Kent Konut olarak böylesine anlamlı bir projenin mutluluğu içindeyiz. Kocaeli’nin en değerli bölgelernden KartepeKent Merkezinde, yeni planlanan Kartepe Kent Meydanının yanında 36 bin metrekare alanda proje uygulayacağız.

Kocaeli Saglik Kent basvuru ve fiyatlar... Kocaelide saglik calisanlarina konut

KARTEPE SAĞLIK KENT PROJE DETAYLARI

Projemizde 12 bin 500 metrekare bina alanı olacak. 8.500 metrekaremiz yeşil alan olacak. 15 bin metrekare ise yollar ve otoparklara ayrılacak. Sağlık Kent Konutları 13 bloktan oluşacak. Binalarımız zemin kat artı 4 kat olacak. Toplamda 512 daire olup bu dairelerin 52 tanesi 1+1, 350 tanesi 2+1 ve 100 tanesi 3+1 olacak.

METREKARE VE DÜŞÜK FAİZ

Evlerimizin metrekareleri 69 ile 135 metrekare arasında değişiyor. Bunlar brüt metrekare. 1+1 dairelerin net 55 metrekare, 2+1 daireleri net 69 ve 76 metrekare arasında değişecek. 3+1 evler ise net 103 ve 104 metrekare arasında değişecek. Konut kredisi verecek banka 0,79 üzerinden faiz uygulayacak. Bu da çok büyük bir avantaj.

SAĞLIK KENT DAİRE FİYATLARI

Fiyat performans olarak bizim projemiz diğer kısımlarla kıyaslanınca yüzde 30 uygun. Konut fiyatları 255 bin TL ile 578 bin TL arasında değişecek. 3 bin ile 4.300 TL arasında birim metrekare fiyatlandırmamız var.”