Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber –Sirmen’in akrabalarına ait olduğunu bilmiyordum!

Kocaeli Haber – Yeni fuar alanı için Kartepe’de yaklaşık 300 dönümlük arazi satın alacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin başkannı Tahir Büyükakın, “Ben o arazilerin Sefa Sirmen’in akrabalarına ait olduğunu bilmiyordum” dedi.

Kocaeli Haber – Yeni

Ugur ENC minKocaeli Haber – Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın İnterteks Fuar Alanı’nın yıkılıp Kartepe’de yeni bir alan inşa edilecek olmasıyla ilgili konuştu. Büyükakın konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “İntertesk Fuar Alanı’nda emeği geçenlerden Allah razı olsun. O dönem çok büyük bir işlevi ve faydası oldu kente. Ancak artık o bölgede böyle bir bina doğru değil. Bizim Sefa Sirmen’in projelerini silmek gibi bir derdimiz yok. Tekrar ediyorum bu kentte taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun.

SÖZ KONUSU DEĞİL

Ben burada samimi olarak söylüyorum Kartepe’deki arazilerin Sefa Sirmen’in akrabalarına ait olduğunu bilmiyordum. İnterteks’ten emeğini silelim karşılığında buraları alalım gibi bir şey söz konusu değil. Ben arazilerin kime ait olduğunu bilmiyordum. İnsanlar yaşarken bir yerlere isimlerini veriyor, Bunnu doğru bulmuyorum.”