Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Taksi ücretlerine de zam gelecek!

Kocaeli Haber – Kocaeli Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Kemal Kaya akaryakıt zamları sonrasında taksicinin zararına kontak çevirdiğini, bir zammın kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Kocaeli Haber - Kocaeli

Ugur Enc profilKocaeli Haber – Döviz kurundaki sürekli artış akaryakıt fiyatlarını da vurdu. Hemen her gün peşi sıra zam gelen akaryakıt en çok şoför esnafının belini büktü. Kocaeli Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Kemal Kaya Bağımsız Kocaeli’ye ekonomik durumu değerlendirdi. Kemal Kaya, “Akaryakıt fiyatları malum. Aldı başını gitti. Taksici esnafı olarak en son kurban bayramında zam almıştık. O zamandan bu zamana akaryakıt 1.5 kat zamlandı. Şu anda zam istemeye mecburuz. Böyle giderse esnaf kontak açamayacak.

TAKSİCİ ESNAFI KAR EDEMİYOR

Gidilen her yol şu anda zararına gidiliyor. Taksici esnafı kar edemiyor. Önümüzdeki günlerde esnafımızın zam talebi bize ulaşır. Biz de bu talebi UKOME’ye iletiriz. UKOME yetkililerinin elini vicdanına koyacağını ve ona göre karar vereceğini düşünüyorum. Zam oranı ne olur bugünden bir şey söylemek zor. Ancak bir zam olması gerektiği aşikar. Biz zam talep ederken de yüreğimiz sızlıyor. Zam yapacak esnaf da biçare, vatandaş da biçare…”