Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Taşdemir vatandaşın sıkıntılarını anlattı

Kocaeli Haber – İSU Genel Kurulu’nda konuşan CHP’li Engin Taşdemir vatandaşın yaşadığı sıkıntıları anlattı. Taşdemir sorunların bir an önce çözülmesini istedi.

Kocaeli Haber – İSU

Kocaeli Haber – İSU Genel Kurulu bugün gerçekleştiriliyor. Genel kurulda konuşan CHP’li Engin Taşdemir vatandaşın yaşadığı sıkıntıları anlattı. Taşdemir konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Sahada yaşanan yüzlerce sorun var. Abarttığımı düşünüyorsunuz belki de. O zaman size vatandaş şikayetlerinden bahsedeyim. Sadece sikayetvar.com sitesine İSU ile ilgili vatandaşlarımızın yazmış olduğu onlarca şikayet var. İnanın geçen akşam oturup 3-4 saatimi ayırıp birçoğuna baktım.

SIKINTIYI HALK SÖYLÜYOR

Sık sık yaşanan su kesintileri, su kesintisi sonrası yüksek basınçla su verildiği için kombisi bozulan vatandaşlar, abonelik fiyatlarının yüksek olması, alt yapı çalışmalarında önlem alınmadığı için ve çalışma alanına duba ve benzeri uyarıcı levhalar konulmadığı için kaza yapan vatandaşlar, birçok yerdeki menfezlerin tıkanması Körfez’de atık su deposundan gelen kötü kokular, rögar kapağı nedeniyle kaza yapan insanlar… Saymakla bitiremeyeceğim onlarca sıkıntıyı biz değil halkımız söylüyor.”