Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Uzmanlar Yalova Hastanesi, Özel Kocaeli’yi satın aldı!

Kocaeli Haber – Özel Kocaeli Hastanesi, Uzmanlar Yalova Hastanesi tarafından satın alındı. Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uz. Dr. Mustafa Yılmaz, “Daha kaliteli ve kapasiteli hizmet vereceğiz” dedi.

Kocaeli Haber - Özel

Kocaeli Haber – AKP Milletvekili aday adayı olan Yaşar Ellialtı’ya ait İzmit Özel Poliklinik Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. adıyla faaliyet gösteren Özel Kocaeli Tıp Merkezi, maddi zorluklar nedeniyle konkordato ilan etmişti. Kocaeli Gazetesi’nden Nazım Özgün Ergulan’ın haberine göre sürecin tamamlanmasının ardından bu sefer konkordato Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından kabul edildi. Şirket, mayıs ayında yaptığı açıklamada “Yola devam ediyoruz” mesajı vererek yükselişe geçeceklerini açıkladı.

“ARTIK BURASI YALOVA UZMANLAR’IN”

Kocaeli’de İzmit Yenişehir Mahallesi’nde hizmete başlayan, daha sonrasında ise Başiskele Yeniköy Mahallesi’nde hizmete devam eden Özel Kocaeli Hastanesi, Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi tarafından satın alındı. 75 yataklı, 32 hekimin görev yaptığı hastanede son durum ile ilgili bilgi veren Özel Kocaeli Hastanesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ellialtı, “Yalova Uzmanlar Hastanesi’ne resmi devirleri yaptık. Artık burası Yalova Uzmanlar’ın. Satış gerçekleşti; el değiştirme tamamlandı” dedi.

“KOCAELİ’DE DAHA İYİ HİZMET VERECEĞİZ”

Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uz. Dr.  Mustafa Yılmaz ise, “Devir işlemi oldu. Bu hafta son aşamalar da biter diye bekliyoruz. Süreç devam ediyor. Orası kayyumda, miktarı kayyum açıklayacak. Bizim açıklamamız doğru olmaz. Kocaeli’de tüm branşları tamamlayıp daha iyi hizmet vereceğiz. Mevcut doktorları koruyarak yenilerini ekleyeceğiz. Daha kaliteli ve kapasiteli hizmet vereceğiz” ifadelerinde bulundu.