Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Yıllarca FETÖ’nün gazetesinde yazdı, kitapları Başiskele’de olacak!

Kocaeli Haber – Başiskele’de yeni kurulacak olan kütüphane için kitap olacak olan Ak Partili Başiskele Belediyesi, yıllarca FETÖ’nün gazetesinde yazan, FETÖ operasyonlarında gözaltına alınan ve serbest bırakılan Hilmi Yavuz’un kitaplarını da listeye ekledi.

Kocaeli Haber – Başiskele’de

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.Kocaeli Haber – Ak Partili Başiskele Belediyesi ilçede yeni bir kütüphane kuruyor. Bu kapsamda 17 Kasım Çarşamba günü 20 bin kitap alımı için ihale düzenlenecek. Söz konusu ihale ile alınacak kitapların listesi oluşturuldu. Söz konusu kitapların yazarların arasında yıllarca FETÖ’nün gazetesinde yazan, FETÖ operasyonlarında gözaltına alınan ve serbest bırakılan Hilmi Yavuz’un kitapları da yer aldı.

FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINMIŞTI

Geçmiş dönem haberlerinden edinilen bilgilere göre Hilmi Yavuz FETÖ’nün en sinsi döneminde, örgütün yayın organlarına yazılarına devam eden Yavuz, milli değerlere de cephe almıştı. “Tehlikenin farkında mısınız?” başlıkları atan İlhan Selçuk’a “Dinozor” diyen Yavuz, FETÖ kumpasıyla gözaltına alınan Selçuk’a “cuntacı” suçlamasında da bulunmuştu. Ne var ki Yavuz gerçek cuntacılarla, FETÖ’cülerle birlikte gözaltına alınmıştı. Zaman gazetesi eski yönetici ve yazarlarına yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan Yavuz’un emniyet işlemleri sırasında tansiyonu düşmüş ve serbest bırakılmıştı.