Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli haftalık koronavirüs vaka sayısı kaç oldu?

Kocaeli’de haftalık vaka sayıları artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 100 binde 339 olan vaka sayısı bu hafta 374’e yükseldi. Bu rakam yaklaşık 2 milyon nüfuslu kentimizde haftalık 7 bin vakaya tekabül ediyor.

Kocaeli'de haftalık vaka sayıları

Kocaeli’de haftalık vaka sayıları artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 100 binde 339 olan vaka sayısı bu hafta 374’e yükseldi. Bu rakam yaklaşık 2 milyon nüfuslu kentimizde haftalık 7 bin vakaya tekabül ediyor. Haftalık vaka sayılarını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya sitesi hesabı Twitter üzerinden yayınladı.

FAHRETTİN KOCA YAYINLADI

Koca haftalık vaka sayıları ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “25 Eylül-1 Ekim arasında, 100.000 kişi içinde BİR HAFTALIK TOPLAM yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz.”

İnsidans haritası:

Kocaeli'de haftalık vaka sayıları artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 100 binde 339 olan vaka sayısı bu hafta 374'e yükseldi. Bu rakam yaklaşık 2 milyon nüfuslu kentimizde haftalık 7 bin vakaya tekabül ediyor.