Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli halk ekmek fiyatı ve Kocaeli halk ekmek saatleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından satışı yapılan halk ekmek fiyatı ne kadar olduğu ve Kocaeli halk ekmek saatleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kocaeli halk ekmek hakkında her şey haberimizde.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından

2 Aralık 2019 tarihi ile Kocaeli halk ekmek satışları başladı. Satışlar ilk olarak İzmit ile start verirken, vatandaşlar da halk ekmeğe yoğun ilgi gösterdi. Ekmek dışında hiçbir şey satılmayacağı belirtilirken daha sonra yapılan çalışmalarla birlikte Derince, Dilovası, Kandıra, Kartepe, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde halk ekmek satışları başladı.

Kocaeli halk ekmek fiyatı 2022

Artan maliyetler kapsamında ekmeğe zam yapılırken Kocaeli halk ekmek fiyatı 2022 yılında zamlandı. Kocaeli Fırıncılar Odası yaptığı duyuruda 250 gram halk ekmeğin fiyatı 200 grama düşülürken fiyatı ile 2,25 TL olması kararlaştırılmıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın müdahale ederek 200 gram halk ekmeğin 2 TL olmasını istedi. Bundan böyle Kocaeli halk ekmek fiyatı 200 gram 2 TL olarak satışa başlandı.

kocaeli halk ekmek

Kocaeli halk ekmek saatleri kaç ile kaç arası?

Kocaeli halk ekmek saatleri 07.00-09.00, 12.00-14.00 ile 17.00-19.00 saatleri arasında satılıyor. Yani hafta içi üç parça halinde Kocaeli’de halk ekmek satışı yapılıyor. Daha sonra yapılan düzenleme ile hem oluşan sıraları hem de çalışan personelin 3 kez eve gidişini engellemek amacıyla halk ekmek satış saatleri 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirileceği duyuruldu.

Kocaeli halk ekmek hafta sonu satış var mı?

Kocaeli halk ekmek satışları sadece hafta içi yapılıyorken yeni düzenleme ile sadece Pazar günleri ve resmi tatillerde kapalı olması kararlaştırıldı.

Kocaeli halk ekmek saatleri

İzmit halk ekmek büfeleri nereler?

İzmit halk ekmek satış noktaları: Yuvam Akarca, Ayazma, Tüysüzler, Yahya Kaptan, Yeni Cuma, Bağçeşme, Dünya Bankası, Sanayi, Gültepe, Kuruçeşme, Anıtpark, Alikahya Merkez, Yeşilova Zeki Aktan Parkı, Yenişehir Mimar Sinan, Tavşantepe Barış Parkı, Topçular Şeref Meydanı, Serdar, Karadenizliler.

Karamürsel halk ekmek büfeleri nereler?

Karamürsel halk ekmek satış noktaları: Karamürsel Sahil Balık Adası önü, Terminal içi.

Gölcük halk ekmek büfeleri nereler?

Gölcük halk ekmek satış noktaları: Değirmendere, Yunus Emre, Düzağaç, Yenimahalle, Gölcük- Amiral Sağlam Caddesi, Kavaklı.

Başiskele halk ekmek büfeleri nereler?

Başiskele halk ekmek satış noktaları: Yeniköy, Bahçecik Yeşilkent, Barbaros, Yaylacık, Vezirçiftliği.

Kartepe halk ekmek büfeleri nereler?

Kartepe halk ekmek satış noktaları: Emekevler, Ataevler, İstasyon Meşelik Parkı, Fatih Sultan Mehmet, Ataşehir.

Kandıra halk ekmek satış noktaları nereler?

Kandıra halk ekmek satış noktaları: Çarşı Garaj Caddesi Otobüs Terminali karşısı.

Dilovası halk ekmek satış noktaları nereler?

Dilovası halk ekmek satış noktaları: Orhangazi, Mimar Sinan Caddesi ve Çok Programlı Lisesi karşısı, Diliskelesi, Namık Kemal Parkı, Necmettin Erbakan Parkı.

Derince halk ekmek satış noktaları nereler?

Derince halk ekmek satış noktaları: Çenedağ Mahallesi Gaffar Okkan/Engin Caddesi, Çınarlı Mahallesi Nihat Erim Caddesi, Derince Kent Meydanı, Sırrıpaşa Mahallesi Uzunoğlu Sokak, Dumlupınar Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Parkı.

Kocaeli halk ekmek fabrikası kurulacak mı?

Kent kamuoyunda tartışma yaratan Kocaeli halk ekmek fabrikası ile ilgili tartışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sonlandırdı. Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde yaptığı 3 yıl değerlendirme toplantısında “Ekmek fabrikası diye konuşuldu ancak ekmek fabrikası yapmıyoruz. Fırıncılarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Ali Bey’e de söyledim; bu hizmeti iyi verirseniz biz ekmek fabrikası yapmaya meraklı değiliz. Halk ekmek bulmazsa halk ekmek fabrikası yaparız dedik. esnafla rekabet etmek, onların ekmeğiyle uğraşmak istemiyoruz ama nihai hesap verme yerimiz halkımız” ifadeleriyle tartışmaları noktaladı.

Kocaeli halk ekmek bayiliği nasıl alınır?

Kocaeli halk ekmek yoğun talep görürken Kocaeli halk ekmek bayiliği konusunda herhangi bir düzenleme bulunmuyor.