Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Hat 41K için durak ve yolların yenilenmesi yapım ihalesine çıkılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi dört ilçeyi kapsayacak Hat 41K için durak ve yolların yenilenmesi yapım ihalesine çıkılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi dört

Özgun imzaKocaeli ulaşımı için 2021 yılının Kasım ayında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu tarafından duyurulan Hat 41K ile ilgili yeni adım atıldı. Gündoğdu yeni hat ile ilgili yaptığı açıklamada “Kocaeli’yi dört bölgeye ayırdık. Birinci bölge kırsal bölge oldu. İkinci etaba Doğu Bölgesi dedik. Körfez, Derince, İzmit ve Kartepe’yi kapsıyor. Güney Bölgesi ve Doğu bölgesi olmak üzere dört etap hazırladık” ifadelerinde bulunmuş “İkinci sırada da doğu bölgesinde bir hat planlamıştık. Bu Hat 41’i burada kuracağız inşallah. sistem hat ve işletme verimliliği arttıracak” şeklinde konuşmuştu.

NELER YAPILACAK?

Gündoğdu, hattın ihale bedelinin 313 milyon TL olduğunu belirtirken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “Kocaeli İli Hat 41K Kapsamında Durak ve Yolların Yenilenmesi Yapımı” işi için ihaleye çıkacaklarını duyurdu. 4 Kasım 2022 tarihinde saat 11.00’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek ihale ile ilgili, Plent-miks temel yapılması 4200 ton, bitümlü sıcak temel tabakası yapılması 1250 ton, binder tabakası yapılması 2250 ton, aşınma tabakası yapılması 2250 ton, süpürge beton yapılması 520 metreküp, prefabrik beton parke temini ve yerine döşenmesi (6 cm) 16000 metrekare, prefabrik beton bordür temini ve yerine döşenmesi (30x15cm) 9000 metre işlerinin yaptırılacağı belirtildi. Bir diğer yandan işin Körfez, Derince, İzmit ve Kartepe ilçelerini kapsadığı, süresi ise yer tesliminden itibaren 240 takvim günü olduğu ihale bilgilerinde yer aldı.