Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü 4 okul yapacak

Bir önceki ihalesi teknik şartname nedeniyle iptal edilen Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü okul yapımı ihalesi revize edildi. Yapım işine yeni bir okul eklenirken ihale tarihi de duyuruldu.

Bir önceki ihalesi teknik

Nazim Ozgun Erbulan 1Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü 6 Aralık 2022 tarihinde “1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, 1 Adet 6 Derslikli Anaokulu, 1 Adet 8 Derslikli Anaokulu Binaları Yapımı ve Tüm Sahaların Çevre Tanzimi İşleri” işi için ihaleye çıkacağını duyurdu. 21’nci paket olarak anılan yapım ve tanzim işi Gebze Mustafapaşa Mahallesi’nde bir ortaokul, Gebze Güzeller Mahallesi’nde bulunan bir ortaokul ve Derince Sopalı’da bulunan anaokulu binalarını kapsıyordu.

YENİDEN ÇIKILACAK MI?

İhalenin süresinin yer tesliminden itibaren 550 takvim günü olduğu belirtilirken ihalenin 27 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilmesi planlandı. İhalenin iptal edildiği Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından duyuruldu. Teknik şartnamenin uygun olmaması nedeniyle iptal edilen ihale için şartnamenin revize edilmesinin ardından yeniden ihale tarihi belirlendi.

YENİ OKUL EKLENDİ

Söz konusu ihalede şartname değişikliğinin yanı sıra Derince Çınarlı Mahallesi’nde bulunan anaokulunun yapımı ve çevre tanzimi de eklendi. Buna göre Gebze Mustafapaşa Mahallesi’nde bulunan bir ortaokul, Gebze Güzeller Mahallesi’nde bulunan anaokulu, Derince Sopalı Mahallesi’nde bulunan Anaokulu, Derince Çınarlı Mahallesi’nde bulunan anaokulu olmak üzere toplam 4 adet okul binası yapımı ve çevre tanzimi işi için 23 Ocak 2022 tarihinde saat 10.00’da Kocaeli Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ihale yapılacak.