Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmit’in Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi ile Başiskele’nin Kullar Tepecik Mahallesi Karamürsel Caddesi’nde okul yaptıracak. İzmit’e 24 derslikli, Başiskele’ye de 16 derslikli ilkokul projeleri için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ihale süreci başlattı. Kamu İhale Kanunu kapsamındaki projelerin 500 günde tamamlanarak İl Milli Müdürlüğü’ne teslim edilmesi bekleniyor.
İHALESİ 30 MART’TA OLACAK
Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü “30’uncu Paket İzmit İlçesi Karadenizliler Mahallesi 7.174 Ada 32 (37) Parselde 24 Derslikli İlkokul ve Başiskele İlçesi Kullar Tepecik Mahallesi 945 Ada, 23 Parselde 16 Derslikli İlkokul Binaları Yapımı ve Tüm Sahaların Çevre Tanzimi” işi kapsamında 30 Mart 2026 tarihinde ve saat 14.30’da ihaleye çıkacak. Kocaeli Valiliği İl Milli Müdürlüğü C Blok’taki ihale açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek.
PROJE 500 GÜNDEM TAMAMLANACAK
Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün söz konusu ihalede en düşük teklifi veren şirketlere işi teslim etmesi bekleniyor. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından taraflar arasında sözleşme imzalanacak ve 10 gün sonra da yer teslimi olacak. Başiskele ve İzmit’teki okul ihalesini alan şirketler, projeleri 500 günde tamamlayarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edecek.
16 VE 18 MART’TA DA İHALE VAR
Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 16 ve 18 Mart’ta da Derince, İzmit (Hacıhızır Mahallesi), Karamürsel ve Gölcük’te yapılacak olan okullar için ihaleye çıkacak. Bu kapsamda Derince’ye 32 derslikli ortaokul ve İzmit’e de 24 derslikli ilkokul inşa edilecek. İki okuldaki projelerin ihalesi 18 Mart’ta gerçekleştirilecek ve 500 günde tamamlanacak. Karamürsel’e yapılacak 32 derslikli ve Gölcük’e inşa edilecek 24 derslikli ilkokulların ihalesi de 16 Mart’ta olacak. Söz konusu projelerin 450 günde tamamlanması bekleniyor.
Kocaeli İl Milli Eğitim 4 ilçeye okul yapmak için ihaleye çıkıyor!
