Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli İlahiyat Vakfı (KİVA) kuruldu!

Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin öğretim görevlileri Kocaeli İlahiyat Vakfı’nı kurdu. Kuruluş kararı bugün Resmi Gazete’de yayınlanan vakfın amaçları, kuruluş sermayesi ve kurucu üyeleri de bu karar ile kamuoyuna duyuruldu.

Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin
ugur

Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin öğretim görevlileri Kocaeli İlahiyat Vakfı’nı kurdu. Kuruluş kararı bugün Resmi Gazete’de yayınlanan vakfın amaçları, kuruluş sermayesi ve kurucu üyeleri de bu karar ile kamuoyuna duyuruldu. 210 bin lira sermaye ile kurulan vakfın kurucuları arasında Abdullah KAHRAMAN, Süleyman KÜÇÜK, Recep TARI, Ahmet Hakkı TURABİ, Ahmet EKŞİ, Kadir GÖMBEYAZ, Metin PAY, Nihat DURAK, Kemal YILANCI, Rıdvan TURAN, Ali SARI, Yakup YAVUZ, İlhan COŞKUN, İbrahim TOSUNER, Mehmet ERENOĞLU ve Fatih KARAÇOBAN isimleri yer aldı.

KİVA kuruluş amacı

Kocaeli İlahiyat Vakfı’nın kuruluş amacı ise şöyle anlatıldı: ” Fakülte personeli ile öğrencilerin bireysel gelişimine ve sosyalleşmesine katkı sağlayacak eğitim çalışmaları ve sosyal aktiviteler yapmak, sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek ve senette belirtilen diğer amaçları gerçekleştirmektir.”