Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli ilçelerinden Şehir Hastanesi’ne direkt ulaşım başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ocak ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin tamamlanmasından sonra gündem dışı konuşmalara geçildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ndeki gündem dışı konuşmaların ardından Kocaeli Şehir Hastanesi’ne ulaşım zammı gündeme geldi ve direkt ocak ayı sonunda başlayacağı açıklandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ocak ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Gündem

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ocak ayı meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Saat 15.00’de başlayan meclis toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlık yaparken gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısında daha sonra gündem dışı konuşmalara geçildi. Meclis toplantısında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gökmen Mengüç, ocak ayı sonundan itibaren Kocaeli Şehir Hastanesi’ne direkt ulaşımın başlayacağını açıkladı.

26 OCAK’TA BAŞLAYACAK

Konuya dair açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Geçtiğimiz günlerde aldığımız otobüslerle Şehir Hastanesi’ne ulaşım hatlarını oluşturalım diye planladık” dedi. Büyükşehir Belediyesi Gökmen Mengüç de yaptığı açıklamada; “Şu anda çalışmalar tamamlandı. Bir aksilik olmazsa 26 Ocak’tan itibaren ilçelerimizden Kocaeli Şehir Hastanesi’ne direkt ulaşım başlayacak. Dilovası için de özel bir hat tanımladık. Aynı zamanda iki tane hattı da Dilovası’nın içinden geçecek şekilde programladık.”