Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Kandıra: Denize girmek yasaklandı..!

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde denize girmek yasaklandı. Aşırı rüzgar ve dalgalar nedeniyle plajlar ikinci bir emre kadar kapatıldı.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde denize

Kandıra’nın Karadeniz sahillerinde kuzey rüzgarlarının yarattığı ve boyu 2 metreyi aşan dalgalar nedeniyle Kerpe Plajı dışındaki bütün plajlarda denize girilmesi ikinci bir emre kadar yasaklandı. Vatandaşların hayatlarını tehlikeye atmamak için kamuoyuna açıklanan yasaklara uymaları istendi.

KAYMAKAM YASAKLADI

Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal tarafından tüm Karadeniz sahillerinde denize girmenin yasaklandığı öğrenildi. Jandarma ve KOSKEM ekiplerinin sahillerde bilgilendirme yapmasına rağmen, birçok vatandaşın yasağı umursamayarak denize girdiği belirlendi

EN AZ 3 GÜN SÜREYLE

Yaz boyunca pek çok ölümle sonuçlanan boğulmaların yaşandığı Kandıra Sahilleri havaların serinlemesi ve rüzgarların başlamasıyla birlikte daha da tehlikeli oluyor. Kandıra Gündem’in haberine göre Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Jandarma 4 Ağustos 2019 saat 14:30 dan itibaren vatandaşları denizden anons ile uyararak çıkarmaya başladı. Kocaeli Valiliği’nin ikinci bir emrine kadar en az 3 gün sahillerde denize girmek yasaklandı.