Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Karavan Fuarı nerede? Marmara Karavan Fuarı ne zaman?

Tiny House, Karavan, Doğa Sporları Tanıtım Günleri başlamak üzere. Bu sebeple Kocaeli Karavan Fuarı nerede? Marmara Karavan Fuarı ne zaman? soruları gündemde. Marmara Karavan Fuarı 2-5 Kasım tarihleri arasında İnterteks Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Tiny House, Karavan, Doğa

Tiny House, Karavan, Doğa Sporları Tanıtım Günleri başlamak üzere. Bu sebeple Kocaeli Karavan Fuarı nerede? Marmara Karavan Fuarı ne zaman? soruları gündemde. Marmara Karavan Fuarı 2-5 Kasım tarihleri arasında İnterteks Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek. Söz konu Karavan Fuarı saat 10.00 ile 19.00 arasında ziyarete açık olacak.

KOCAELİ KARAVAN FUARI NEDEN DÜZENLENİYOR?

Tiny House, Karavan, Doğa Sporları ve Turizm Tanıtım Günleri, Doğu Marmara illeri, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illerinin Belediye ve Sanayi ve Ticaret Odalarının desteği ile, Türkiye’nin en iyi ve en güvenilir Tiny House ve Karavan üreticileri ile Tiny House ve Karavan alıcılarını buluşturmak amacıyla düzenleniyor.

Kocaeli Karavan Fuari Marmara

ZİYARETÇİLER NE GÖRECEK?

Tiny House, Karavan, Doğa Sporları ve Turizm Tanıtım günlerinde, ziyaretçiler 100’ün üzerinde yeni Tiny House ve Karavan modelini bir arada görecekler. Onlarca model ve farklı fiyat seçenekleri ile ziyaretçiler, Kocaeli Karavan Fuarı boyunca alacakları veya sipariş edecekleri Tiny House ve Karavanları yakından inceleme ve kıyaslama imkanı bulacaklar. Günümüzde sosyal medya üzerinden, cezbedici kampanya ve fiyat seçenekleri ile, yüzlerce Tiny House ve karavan satıcısının, maalesef alıcıları kandırdıkları, dolandırdıkları görülmüş, binlerce alıcı mağdur olmuştur.

Tiny House, Karavan, Doğa Sporları ve Turizm Tanıtım Günleri, mağduriyet yaşamamanız için, Türkiye’nin en iyi ve en güvenilir üreticilerin katılımı ile düzenleniyor.

KOCAELİ KARAVAN FUARI NEREDE?

Doğu Marmara Bölgesi, doğasının güzelliğinden dolayı Türkiye’nin en fazla modül ve mobil ev yerleşim bölgelerinden birisidir.

Doğu Marmara Bölgesi, aynı zamanda, Türkiye’nin nüfusu en fazla iki şehri, İstanbul ve Ankara’ya yakınlığı, iki şehrin geçiş güzergahında olmasından dolayı da, İstanbul ve Ankaralıların en çok rağbet ettiği bölgedir.