Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği’nde yeni dönem

Türk milliyetçisi dernek ve sendika başkanlarının bir araya gelerek oluşturduğu Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği kuruluşlarına yeni isimler davet ederek büyümeye devam ediyor.

Türk milliyetçisi dernek ve

Toplumun tamamına ulaşabilen, her kesimi temsil eden yapacağı faydalı işler ile birlik ve beraberliği öne çıkaran “herkese kapımız açık” diyen Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği üyeleri Kocaeli’de başlayan bu birlikteliğin bütün şehirlere örnek olmasını arzuladıklarını belirtti. 20 yıla yakın bir süredir Kocaeli’de onlarca sivil toplum kuruluşunu bir araya getiren Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği ötekileşmeyi azaltmak ve toplumun ortak sorunlarına ortak akıl ile ve hep birlikte çözüm yolları bulabilmek için genişleme kararı aldı.

İzmit Öğretmenevi’nde yapılan ilk toplantıda konuşan Birliğin Yeni Başkanı Yücel Alpay Demir, Kocaeli Milli Kuruluş Birliği ile yeni bir sürece geçtiklerini duyurdu.

İCRA KURULU

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Süleyman Pekin, Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Arha, Yesevi Ocağı Başkanı Eren Elmalı, Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkan Vekili Feyzullah Divli, Bağımsız Sağlık Kocaeli Şube Başkanı Sami Ayyıldız, Reşat Öktem, Selçuklu Düşünce Kuruluşu başkanı Ahmet Baykuş ve Kocaeli Şairler Yazarlar Derneği Başkanı Taylan Katak’ın katılarak destek verdiği Milli Kuruluşların yeni icra kurulu şöyle:

Birlik Başkanı Yücel Alpay Demir, İcra Kurulu Üyeleri Gültekin Görüm, Fevzullah Divli, Adem Şahinkaya, Fatma Gülşen, Numan Uysal, İrfan Memiş, Murat Yılmaz, Hanife Serindere, Kemal Kuşkan, Eyüp Cüce, Çetin Gürol.