Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Otogarı’nda 36 yıllık başkan değişmedi

İzmit Şehirler Arası Otobüs İşletmecileri ve Yazıhaneleri Derneği’nin 16’ncı Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Halil Baylam güven tazeledi. 36 yıldır başkan olan Halil Baylam bu göreve yeniden seçilmiş oldu

İzmit Şehirler Arası Otobüs

İzmit Şehirler Arası Otobüs İşletmecileri ve Yazıhaneleri Derneği‘nin 16’ncı Olağan Genel Kurulu otogarda bulunan dernek yazıhanesi önünde gerçekleştirildi. 36 üyesi bulunan kongrenin Divan Başkanlığını Erdoğan Davut üstlenirken, katip üyeliklerini Gökhan Büyüksökmen ve Necmettin Kaya yaptı. Derneğin kurulduğu yılından bu yana tam 36 yıldır görevini sürdüren mevcut Başkan Halil Baylam kongrede bir kez daha güven tazeledi.

SİYASET VE İŞ DÜNYASI KONGREDEYDİ

Pandemi kurallarına dikkat edildiği kongreye AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Başkan Yardımcıları Türker Baştuğ, Musa Çaktır, Kocaeli Anadolu İlleri Dernekleri Birliği Başkanı Necmettin Kaya, otogar esnafı ve çok sayıda davetli katıldı. Kongre saygı duruşu ile başladı.

“55 YILDIR OTOGARDAYIM”

İzmit Şehirler Arası Otobüs İşletmecileri ve Yazıhaneleri Derneği Başkanlığının 16’ncı dönemine giren Halil Baylam yaptığı konuşmada, “Otogarımız için yapmamız gerek çok şey var. Çocukluğumdan bu yana tam 55 yıldır otogarın içerisindeyim. Buranın sorunlarını sıkıntılarını biliyoruz. Otogar denince insanların bazı çekinceleri olabiliyor. Bu korkuları aşacak çalışmaları yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Burası birçok insanın ekmek kapısı. Yolcuların ilimiz için ilk izlenimlerini edindikleri değerli bir nokta. Burayı hep beraber daha güzel bir hale getireceğiz” dedi.

HALİL BAYLAM YÖNETİM

Halil Baylam

Abdullah Gürkan

Gültekin Büyüksökmen

Ali Gülay

Sürmeli Çavuş

DENETLEME

Şahabettin Ayyıldız

İlkay Baylam

Ömer Yılmaz

kocaeli otogarKONGRE kocaeli otogar