Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Özel İlgi Çocuk Hastanesi’nden şikayet var!

Hastalanan çocuğunu Kocaeli Özel İlgi Çocuk Hastanesi’ne götüren bir vatandaş hemşirelerin damar yolu dahi açamadığını iddia etti. Abdurrahim isimli vatandaş yaşadığı sıkıntıları şikayetvar.com internet sitesinden kamuoyuna duyurdu.

Hastalanan çocuğunu Kocaeli Özel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediyesi'nde Ak Parti torpiliyle işe alınan isimleri tek tek açıkladı.Hastalanan çocuğunu Kocaeli Özel İlgi Çocuk Hastanesi’ne götüren bir vatandaş hemşirelerin damar yolu dahi açamadığını iddia etti. Abdurrahim isimli vatandaş yaşadığı sıkıntıları şikayetvar.com internet sitesinden kamuoyuna duyurdu. Vatandaş şikayetinde şu ifadeler yer aldı: “25.02.2022 saat 00.20 / 12 aylık oğlumu yüksek ateşle Kocaeli özel ilgi hastanesine getirdim serum takılması gerektiği söylendi gözlem odasında hemşire damar yolu açmaya çalıştı ama açamadı. Başka hemşire diğer kolundan damar yolu açmaya çalıştı, oda açamadı.

HEMŞİRE VE DOKTORLARDAN ŞİKAYETÇİ

Oğlumun iki kolu da delindi. Serumu takamadılar. Yüksek ateşten dolayı kan alamadıklarını söylediler. Lakin daha sonra laboratuvardaki hemşire tek seferde kolundan kanını aldı. Nöbetçi doktor bir tane ilaç ve bir tane vitamin yazıp yüksek ateşle eve gönderdi. İlk girerken bütün hizmetin bedelini kuruşuna kadar alıyorlar lakin oğlumu yüksek ateşle evime geri getiriyorum. Laboratuvardaki 2 hemşireden ve nöbetçi doktordan şikayetçiyim.”