Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli protokolü Vali Aktaş’a gitti!

10 Temmuz’da yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli’ye vali olarak atanan İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleşti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyük Akın, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün yanı sıra çok sayıda kurum ve kuruluş başkanı Aktaş’ı ziyaret etti.

10 Temmuz’da yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli’ye vali olarak atanan

10 Temmuz’da yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli’ye vali olarak atanan İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün yanı sıra çok sayıda ziyaret gerçekleşti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’a gerçekleştirdiği ziyarette Genel Sekreter Hayri Baraçlı, Genel Sekreter Yardımcıları; Ebubekir Ardıç, Ali Yeşildal, Gökmen Mengüç ve Numan Balaban da yer aldı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayhan Zeytinoğlu’nun dışında Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretlerini Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Kocaeli Meteoroloji Müdürü Mustafa Numan Metin,  Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, Gölkent Kuran Kursu Derneği Başkanı Kadir Çelikiz ile İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kocaeli Şubesi yönetimi gerçekleştirdi.