Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli sahibinden satılık TOGG!

Kocaeli satılık TOGG ilanı 2. el araç satış sitesinde yayınlandı. Kocaeli Karamürsel’deki TOGG aracı için 1 milyon 560 bin lira talep ediliyor.

Kocaeli satılık TOGG ilanı
ugur

Kocaeli satılık TOGG haberini okuyorsunuz. Türkiye’nin ilk yerli otomobili olan TOGG bir süredir yollarda. Henüz istenen üretim kapasitesi sağlanamasa da Bursa’nın Gemlik ilçesindeki fabrikada her gün yeni araçlar üretilmeye devam ediyor. Fabrika üretim kapasitesi gün geçtikçe kademeli olarak artmaya devam eden fabrikadaki ilk araçları kuraya katılan ve kuradan adı çıkan kimseler satın alabilmişti.

KOCAELİ SATILIK TOGG

Aradan geçen aylardan sonra TOGG ikinci el piyasasına düşmeye başladı. Türkiye genelinde 2 el araç satışı için bilinen meşhur bir sitede 6 adet yerli otomobilin satışta olduğu görüldü. Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde de bir aracın satılık olarak yer alması şaşkınlık yarattı. Henüz birkaç aracın yer aldığı kentimizde Karamürselli Fatma Gündoğdu aracını satılığa çıkardı.

TOGG ARAÇ ÖZELLİKLERİ

Kurada adı çıkan talihlilerden olan Gündoğdu’nun aracını 1 milyon 560 bin liradan ilana koyduğu görüldü. Söz konusu aracın özellikleri ise şöyle;

Renk Gemlik Lansman Özel Paketi

19″ Jantlar 22 kW AC Şarj Kapasitesi
Ön çapraz trafik uyarısı
Isıtmalı ön cam
Isıtmalı arka koltuklar
Adaptif sürücü asistanı
Yoğun trafik pilotu
WLTP Sürüş Menzili
523 KM Sarj Kapasitesi
88,5 kWh
Hızlı Şarj Süresi 28 dk
Maksimum Güç 160 kW – 218 PS • Maksimum Tork 350 Nm Enerji Tüketimi 16,9 kWh Uzun menzil en dolu paket Meridian Premium ses sistemi
Cam Tavan
Ziebart ppf kaplama 190mm poületan Ziebart Cam filmleri
Ön cam mavi thermal, diger camlar ve cam tavan ısı izalasyon filmler
Uzun bir süre tüm gözler üzerinizde olucak…

Kocaeli satilik TOGG