Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Sanayi Odası’nda seçim bugün!

Kocaeli Sanayi Odası’nda 37 meslek grubunda 5’er komite üyesi, bir meslek grubundan ise 7 komite üyesi seçilecek. Ayrıca 77 meclis üyesi de bugünkü seçimlerde belli olacak.

Kocaeli Sanayi Odası’nda 37

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Organ Seçimleri bugün Kocaeli Fuar merkezinde bulunan KSO Hizmet Binasında 09.00- 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Meslek komite ve meclis üyeleri seçileceği, 3 bin 500’e yakın üyeden 2 bin 392’sinin oy kullanacağı seçimde 37 meslek grubunda 5’er komite üyesi, bir meslek grubundan ise 7 komite üyesi seçilecek. Ayrıca 77 meclis üyesi de bugünkü seçimlerde belli olacak.

10 EKİM’DE BAŞKAN VE YÖNETİM SEÇİLECEK

Seçim öncesinde açıklama yapan KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “Şehrimiz, sanayimiz ve sanayicilerimiz için başarılı çalışmalara imza attığımız yönetim kurulumuza, meclis üyelerimize, meslek komitesi üyelerimize, profesyonel kadromuza ve tüm oda personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulunurken 10 Ekim 2022 Pazartesi günü ise yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üye seçimleri, disiplin kurulu ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin genel kurul asil/yedek üye seçimleri yapılacak. Yine aynı gün meclis başkanı, başkan vekilleri ve katip üye seçimleri de gerçekleştirilecek.