Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Neredeyse 6 yıldır tamamlanması beklenen Kocaeli Şehir Hastanesi için bu kez de Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan tarih vererek yıl sonunu işaret etti.

Neredeyse 6 yıldır tamamlanması

2015 yılında temeli atılan, 29 Ekim 2017’de biteceği söylenmesine rağmen açılış için 2019’a daha sonra Şubat 2020’ye tarih verilmişti. Bu kez de Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan yaptığı açıklamada yıl sonunu ifade etti. Şehir hastanesi ile ilgili konuşan Pehlevan şu sözleri kaydetti: “Şehir Hastanemiz Kocaeli’de yapılmış en büyük sağlık yatırımı. Bu yıl sonuna kadar açmayı planlıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Yüklenici firma ile de sürekli istişarelerde bulunuyoruz. Hastanemizi yıl sonunda açacağız.

“SAĞLIK ALTYAPI SORUNU ÇÖZÜLECEK”

Kocaeli’de nitelikli sağlık hizmeti verme konusunda, ciddi bir aşama kaydetmiş olacağız. Bu konudaki çalışmalarımız hem personel planlaması hem de tıbbi cihaz planlamasını Sağlık Bakanlığımız nezdinde devam ediyoruz. Bunun yanı sıra, Kocaeli’de sağlık yatırımları yine var. Çayırova Devlet Hastanemizin ihalesi yapıldı. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin de bu yıl içinde açılması hedefleniyor. Bu tesislerin de yapılması ile birlikte Kocaeli’de sağlık altyapısı sorunu büyük ölçüde çözülmüş olacak. Uzun yıllar ciddi bir aksaklık yaşanmayacağı kanaatindeyiz.”