Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Sıfır Atık Festivali 3.6 milyona mal olmuş!

Kocaeli’de 3 gün süren Sıfır Atık Festivali’nin bedelinin toplamda 3 milyon 655 bin TL olduğu öğrenildi. Hem işin organizasyonu hem de ertelenen Çok Güzel Hareketler-2 ekibinin gösterisi için 2 ayrı ihale düzenlendi.

Kocaeli’de 3 gün süren

Özgun imzaKocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde “Daha azıyla daha çok dünya” temasıyla geçtiğimiz hafta düzenlenen Sıfır Atık Festivali’nde söyleşiler, paneller ve atölyeler gerçekleştirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı festivalde 34 farklı alanda 80’i aşkın ileri dönüşüm atölyesi ve 9 atıksız ürünler sergisi yapıldı.

Sifir atik festivali ihale 2

YAKLAŞIK MALİYETİ 3 MİLYON 503 BİN

Sıfır Atık Festivali’nin bedelinin 2 milyon 945 bin TL olduğu öğrenildi. 28 Eylül 2022 tarihinde yapılan 38 kalem muhtelif organizasyon hizmeti ihalesinde tek istekli teklif verirken işin yaklaşık maliyeti 3 milyon 503 bin 483 TL 33 kuruş olarak açıklandı. Dora Kültür Sanat Organizasyon’un sahibi Özkan Çelik, ihaleye 2 milyon 945 bin TL teklif vererek kazanan isim oldu. Çelik daha önce de 12. Kocaeli Kitap Fuarı’nın organizasyon ihalesinin yanı sıra çok sayıda organizasyon hizmeti ihalesini kazanmıştı.

Sifir atik festivali ihale 1

ÇOK GÜZEL HAREKETLER İÇİN 720 BİN

Sıfır Atık Festivali kapsamında Kocaeli’de Çok Güzel Hareketler-2 ekibinin gösterisi Bartın’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden madenciler nedeniyle ertelendiği duyurulmuştu. Söz konusu gösteri için BKM Mutfak Yapım ve Yayıncılık Organizasyon Anonim Şirketi’ne 720 bin TL ödendiği öğrenildi.