Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Üniversitesi personeli Ziraat Bankası’nın teklifine ‘hayır’ dedi

Kocaeli Üniversitesi yönetimi Ziraat Bankası’nın teklifini anket yoluyla yönetime sordu. Yüzde 70 katılımın olduğu ankette personelin yüzde 70’i hayır dedi. Üniversite promosyon için ihaleye çıkacak.

Kocaeli Üniversitesi yönetimi Ziraat
Nazim Ozgun Erbulan 1

Kocaeli Üniversitesi’nde (KOÜ) 5 bin 651 personel için promosyon süreci halen sonuçlanmadı. İki kez gerçekleşen promosyon görüşmelerinde sonuç çıkmaması üzerine yönetim Ziraat Bankasıyla bir araya geldi. KOÜ ile banka arasında yapılan görüşmenin ardından alınan kararlar personele anket ile bildirildi. İnternet üzerinden düzenlenen ankette, personelden promosyon anlaşmasını kabul edenler ‘evet’ seçeneğine, kabul etmeyenler ise ‘hayır’ seçeneğine tıklaması istendi.

YÜZDE 70 HAYIR

KOÜ yönetimi bugün anket sonuçlarını paylaştı. Üniversite tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Halen maaş ödeme sözleşmemizin devam ettiği Ziraat Bankası tarafından Üniversitemize sunulan “Gelecek dönem maaş promosyon teklifi” hakkındaki anketimiz sonuçlanmış olup, katılım konusunda gösterilen hassasiyet takdire şayandır. Anket sonuçlarına göre 3 bin 448 çalışanımız oy kullanmış ve yüzde 70 oranında Ziraat Bankası teklifine HAYIR denilmiştir. Böylelikle bankanın yaptığı teklif kabul edilmemiş olup, yürürlükteki maaş protokolünün sonlanması aşamasında, yeni maaş promosyon ihalesi yapılacaktır. Çalışanlarımıza saygıyla duyurulur.”

BANKA NE TEKLİF ETTİ?

Ziraat Bankası’nın toplam 19 bin TL promosyon bedelinin hemen ödenmesi (18 bin TL nakit ve 1000 para puan), cezai şart miktarı olan yaklaşık 7 bin TL’nin kaldırılmasıyla toplam 27 bin 250 TL olarak teklif ettiği belirtildi.

c1ea2735 b206 43bf aaa0 581d0c62b43d