Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Üniversitesi promosyon ihalesinde teklifler verildi!

Kocaeli Üniversitesi’nde ikinci kez gerçekleştirilen promosyon ihalesinde bankalar tarafından teklifler verildi. Tekliflerin düşük kalması nedeniyle ihale yine iptal edildi.

Kocaeli Üniversitesi’nde ikinci kez

Kocaeli Üniversitesi’nde (KOÜ) çalışanları ilgilendiren promosyon görüşmeleri 26 Ekim’de KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi. Bankalar ile üç yıl süreyle yapılacak promosyon görüşmeleri kapsamında dört banka teklif verdi. İş Bankası 18 bin TL, Akbank ve TEB 15 bin TL, Yapı Kredi ise 14 bin 400 TL teklif verdi. Yapılan görüşmelerin ardından tekliflerin belirlenen 40 bin TL’den çok altta kalması nedeniyle görüşme iptal edildi.

20 BİN TL’YE ÇIKTI

İkinci ihale bugün KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi başkanlığında Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 5 bin 651 çalışanı ilgilendiren promosyon ihalesinde İş Bankası hariç diğer bankalar aynı teklifi verdi.  İş Bankası 20 bin TL, Akbank 15 bin TL, TEB 15 bin TL, Yapı Kredi Bankası 14 bin 400 TL teklifte bulunurken tekliflerin düşük kalması nedeniyle ihale yine iptal edildi. Üniversitenin ihale için yeni tarih belirlemesi bekleniyor. Bir diğer yandan KOÜ’de daha önce Ziraat Bankası ile yapılan anlaşma kapsamında 7 bin TL erken fesih ücreti de ödenecek. Yani İş Bankası’nın 20 bin TL teklifi kabul edilseydi çalışanlara bu rakam 13 bin TL olarak yansıyacaktı.