Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Üniversitesi promosyonunda şok gelişme! Anket düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi’nde halen sonuçlanmayan promosyon ihalesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Üniversite, banka ile ön anlaşmayı sağlayarak teklif edilen miktar ve şartlarını personele sordu.

Kocaeli Üniversitesi’nde halen sonuçlanmayan

Kocaeli Üniversitesi’nde (KOÜ) 5 bin 651 personel için promosyon süreci halen sonuçlanmadı. İki kez gerçekleşen promosyon görüşmelerinde sonuç çıkmaması üzerine yönetim Ziraat Bankasıyla bir araya geldi. KOÜ ile banka arasında yapılan görüşmenin ardından alınan kararlar personele anket ile bildirildi. İnternet üzerinden düzenlenen ankette, personelden promosyon anlaşmasını kabul edenler ‘evet’ seçeneğine, kabul etmeyenler ise ‘hayır’ seçeneğine tıklaması istendi. Anket sonuçlarının ardından söz konusu promosyon sürecinin kısa sürede netleşmesi bekleniyor.

İŞTE PERSONELE ATILAN MESAJ:

“Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ercüment Çiftçi Üniversitemiz maaş promosyon ödemelerinin güncellenmesine ilişkin olarak 30.01.2023 tarihinde Ziraat Bankası Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Sn. Alpaslan Çakar ve Genel Müdür Yardımcısı Sn. Yüksel Cesur ile görüşmüştür. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk; 2023 yılı Kasım ayında maaş promosyon ihalemizin son bulacağını, mevcut ekonomik veriler nedeniyle Kasım ayındaki sözleşmemizi öne almak istediğimizi ve Ziraat Bankası ile Sağlık Bakanlığı arasında yapılan maaş promosyon anlaşmasının bir benzerinin kurumumuz ile de yapılması teklifini Genel Müdürlüğe sunmuştur.

GÜNCELLENMESİ ÖNERİLDİ

Yapılan görüşmede, Ziraat Bankası Genel Müdürü 2022 yılının son çeyreğinde bankacılık sektöründe yaşanan gelişmeler doğrultusunda bankaların yüksek promosyon vermeye başladığının görüldüğü, ancak süreçteki değişimler nedeniyle promosyon bedellerinde aşağıya doğru yer değişikliği yaşandığı, beklentilerinin 2023 yılı sonuna doğru bu rakamların daha da düşebileceği ifade etmiştir. Ziraat Bankası Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirme sonucunda maaş promosyon ihalesinin aşağıdaki koşullarda güncellenmesi önerilmiştir.

1 )Mevcut maaş promosyon sözleşmesinin 3 yıllığına yenilenerek promosyon ödemesinin hemen yapılması,

2)Kişi başı ödenmesi gereken cezai şartın kaldırılması,

3)Toplam 19.000 TL promosyon bedelinin hemen ödenmesi (18.000 TL nakit ve 1.000 TL para puan olarak),

4)1250 TL. para puanın ise güncelleme tarihinden 6 ay sonra ödenmesi, 5)Bu şekilde cezai şart miktarı olan yaklaşık 7.000 TL’nin da kaldırılmasıyla toplam 27.250 TL ödenmiş olacağı seklinde teklif iletilmiştir.

Ziraat Bankasıyla yaptığımız görüşmeler neticesinde Rektörlüğümüzce konuya ilişkin bir anket düzenlenmiş olup; anketi doldurarak vereceğiniz katkı karar surecinde oldukça önemli bir rol oynayacaktır. Yukarıda belirtilen promosyon anlaşmasını kabul ediyorsanız lütfen anketteki (Evet) seçeneğini, kabul etmiyorsanız hayır seçeneğini işaretleyiniz.”

KOU promosyon