Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü cami ve katlı otopark ihalesi bugün!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü cami ve katlı otopark yapım işi ihalesi için yeni tarih belirlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek ihale bugün…

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsüne cami ve katlı otopark yapmak üzere kolları sıvamış, projenin ihale süreci 4 ay önce başlamıştı. Cami için toplam 20 bin metrekare inşaat alanı hesaplanmıştı. Umuttepe Kampüsüne yapılacak olan projenin ihalesi 1 Kasım’da gerçekleştirilecekti. İhaleyi kazanan firma yer tesliminin arından 420 gün içerisinde projeyi tamamlayacak.

İHALE İPTAL EİDLDİ

Ancak kasım ayındaki ihale iptal edildi. Aradan geçen 1,5 aylık sürenin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni ihale için tarih belirledi. Belediye yeni ihale duyurusunda söz konusu ihalenin bugün  gerçekleştirileceğini belirtti. 1,5 yıl içerisinde inşa edilmesi planlanan camide 3 bin kişi kapalı 2 bin kişi açık alanda olmak üzere toplam 5 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek. Bölgede aynı zamanda cami ile birlikte 350 araçlık otopark, sergi, konferans salonu ve kütüphane de yapılacak.