Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Üniversitesi’nde medya çalışmaları kongresi başlıyor

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi, Selanik Aristoteles Üniversitesi Ekonomi ve Siyasal Bilimler Fakültesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Başiskele Belediyesi işbirliğiyle 3. Uluslararası İletişim Bilimi ve Medya Çalışmaları Kongresi (ICSMSC) 18-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi,

İletişim bilimi ve medya çalışmaları alanında birbirinden değerli araştırmacıların katılımları ve sunumlarına ev sahipliği yapacak olan 3. Uluslararası İletişim Bilimi ve Medya Çalışmaları Kongresi’nin açılış töreni 18 Nisan 2024 günü saat 10.00’da Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Kongrede iletişim ve medya çalışmaları alanındaki yeni yaklaşımlar tartışılarak, uluslararası bir konferans platformunda gözlem, bilgi ve yeni fikir alışverişinde bulunulacak. Kongrede bildiri konuları arasında İletişim Bilimi, Gazetecilik, Radyo, Televizyon ve Sinema, Yeni Medya, Medya İşletmeciliği ve Ekonomisi, Siyasal İletişim ve Medya, Halkla İlişkiler, Reklamcılık, Kültürlerarası İletişim ve Medya, Medya Pedagojisi yer alacak.

YÜZYÜZE VE ÇEVİRİMİÇİ

ICSMSC, medya ve iletişim çalışmaları alanındaki sunumlarla yüz yüze ve çevrimiçi bir şekilde gerçekleştirilecek. Sempozyumda ayrıca uluslararası düzeyde davetli  karma sergi de yer alacak.