Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Üniversitesi’ne 2 yeni fakülte!

Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kapatıldı. Yerine iki yeni fakülte kuruldu. İşletme Fakültesi ve Siyasal Bilgiler Fakültesi kuruluşu ile ilgili cumhurbaşkanlığı kararnameleri dün gece yarısı Resmi Gazete’de yayınlandı.

Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediyesi'nde Ak Parti torpiliyle işe alınan isimleri tek tek açıkladı.Bilindiği gibi Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin bölünerek İşletme Fakültesi ve Siyasal Bilgiler Fakültesi adıyla iki yeni fakülteye dönüştürülmesi kararı KOÜ Senatosunda alınmış ve YÖK’e gönderilmişti. YÖK’ten geçen söz konusu yeni fakülte kararı bir süredir Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın masasında bekliyordu.

İŞTE KOCAELİ’NİN YENİ FAKÜLTELERİ

Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi sonunda kapatıldı. Yerine iki yeni fakülte kuruldu. İşletme Fakültesi ve Siyasal Bilgiler Fakültesi kuruluşu ile ilgili cumhurbaşkanlığı kararnameleri dün gece yarısı Resmi Gazete’de yayınlandı. Kararı Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü paylaştı.

KOCAELİ YENİ FAKÜLTELER