Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Üniversitesi’nin şenliği Koüfest başladı!

Kocaeli Üniversitesi 2022 yılı Bahar Şenlikleri 16-17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde “KoüFest’22” adıyla başladı. Şenlik kapsamında çok sayıda etkinlik düzenleniyor.

Kocaeli Üniversitesi 2022 yılı

KBB Bando Takımı ile başlayan şenlik kapsamında, atölyeler, sportif etkinlikler, tiyatro ve konserler yapılacak. Kocaeli Üniversitesi sosyal tesislerde çok sayıda standın kurulduğu şenlik alanını Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü de ziyaret etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Rektör Prof. Dr. Hülagü, öğrencilerden gelen fotoğraf taleplerini de geri çevirmedi. Standları gezen ve zaman zaman oyunlara eşlik eden Rektör Hülagü, öğrencilerle sohbet de etti.

YILIN ENLERİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Şenlik kapsamında Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde, Liderlik Kulübü tarafından Face to Fast Ödül Töreni düzenlendi. Törende, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a Yılın Genç Dostu Belediye Başkanı, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye ise Yılın En İyi Rektörü ödülleri yanı sıra çok sayıda kategoride yılın enleri ödülleri sahiplerini buldu. Kocaeli Üniversitesi Halk Oyunları Kulübünün bir gösteri sunduğu konser alanında ise ilk konseri Taş-Kağıt-Makas grubu verdi. Böyleyken Bölye grubunun da sahne aldığı ana sahnede öğrenciler DJ Tugay Batgün ile doyasıya eğlendi. KOÜFEST’te öğrencilerin coşkusu ise Yüksek Sadakat’in sahneye çıkması ile zirveye ulaştı.