Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’tan göç açıklaması: Bu şehrin valisi olarak bir kişi bile istemem

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İzmitli muhtarlar ile buluştu. Vali Yavuz, yaptığı konuşmada, “Göçle ilgili ben bu şehrin valisi olarak bir kişi bile istemem bana sorsanız. Ama Suriye dediğimiz Ertuğrul Gazi’nin babasının şehri” dedi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz,

Özgun imzaKocaeli Valiliği bugün İzmit’te görev yapan muhtarlarla Valilik Akçakoca Toplantı Salonu’nda buluştu. Düzenlenen toplantıya Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, birim müdürleri, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, muhtar dernekleri başkanları ve çok sayıda muhtar katıldı.

“AMA SURİYE DEDİĞİMİZ…”

Vali Yavuz göç ile ilgili yaptığı konuşmada, “Ben bu şehrin valisi olarak bir kişi bile istemem bana sorsanız. Ama Suriye dediğimiz Ertuğrul Gazi’nin babasının şehri. Suriye’den gelen insanları gönüllü ve onurlu bir şekilde göndermek istiyoruz. 56 binden 40 bini hedeflersek eğitip bizim değerlerimiz nedir bunları 8 saatlik eğitimlerle veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Kadın sağlığına yönelik eğitim yapacağız ve şu anda benim talimatımla İl Sağlık Müdürlüğü iyi bir noktaya geliyor. Hedefimiz, kadınların yüzde 50’sine iyi bir eğitim vermek. Göçle Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak isteyen küresel bir emperyalist proje var. biz özlenen ve beklenen büyük Türk Milletiyiz. ”