Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Valisi ve eşi hamisi oldukları öğrencileri misafir etti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, hamiliğini yaptıkları öğrencileri valilik makamında misafir etti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz

Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi  kapsamında Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un hamiliğini yaptıkları öğrenciler, Vali Yavuz’u makamında ziyaret etti. Hamiliğini yaptığı öğrencilerin makam ziyaretlerine eşlik eden aileleri, ÖNEM projesi sayesinde çocuklarında iyi yönde gelişmeler olduğunu belirterek kabullerinden ve bugüne kadar çocuklarına verdikleri desteklerden dolayı Yavuz çiftine teşekkür etti.

BİLGİ ALDI

ÖNEM projesinde koordinatörlük görevi üstlenen öğretmenler Sündüs Altuntaş ve Ümmügülsün Koyun da ziyaret sırasında hazır bulunarak yıl içerisinde yapılan çalışma ve etkinliklere dair bilgiler verdiler. Öğrencileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Seddar Yavuz, okul durumları hakkında öğrenci ve ebeveynlerinden bilgiler aldı.

ÇOCUKLARA HEDİYE

ÖNEM projesinin en önemli ayaklarından biri olan hamilik hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Yavuz, özellikle dezavantajlı çocuklarımıza doğru rol modeller oluşturmak istediklerine değinerek herkesi bu noktada destek olmaya davet etti.

Öğrencilerle yakından ilgilenen, sorularını içtenlikle cevaplayan, bir ihtiyaç ve talepleri olup olmadığını soran Yavuz Çifti, hediyeler vererek yeni yıllarını kutlayıp, sağlık ve başarılarla dolu bir ömür diledirler.

Kocaeli Valisi ve esi hamisi olduklari ogrencileri misafir etti