Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Valisi Yavuz: Bu şehrin huzurunu bozanlara “Dur” deme zamanı!

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Turizm Master Planı ve Markalaşması Lansmanı’nda konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Bu şehrin huzurunu bozanlara “Dur” deme zamanı!” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Turizm

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Turizm Master Planı ve Markalaşması Lansmanı bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

“KOCAELİ’Yİ VİTRİNE KOYDUK”

Lansmanda konuşan Vali Seddar Yavuz, “Uzun yıllar turizm bölgelerinde çalışmıi birisi olan markalaşmanın ve görsellerin ne kadar kıymetli olduğunu, logonun ne kadar kıymetli olduğunu hepimiz biliyoruz. Markalaşmadan, sahiplenmeden başarılı olunmaz. Kendi malını beğenmeyen, bir başkası tarafından saygı duymasını beklemesi mümkün değil. Nereden geldiğiniz değil, nerede yaşadığınıza odaklanmalıyız. Kocaeli’yi aşkın 2 milyon insana sorduğumuzda nerelisin diye sorduğumuzda ‘Kocaeliliyim’ demeliyiz. Kocaeli ile ilgili bütün düşüncelerimizi olgunlaştırmalıyız. Bugün Kocaeli’yi vitrine koyduğumuzu düşünüyorum.

KÖTÜ ALGI YÖNETENLERE UYARI!

Olumsuz algı yaratan, her gün kötü şeyler olduğunu söyleyen, adeta şehre ihanet eden insanlar olduğunu görüyorum. Şehrin huzurunu bozan kim varsa artık ‘dur’ demenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Bu şehirde yaşayan, beslenen, geçinen herkesin etkili bir şekilde kullanılması kapsamında büyük bir fırtına oluşturabileceğini düşünüyorum. Çok iyi bir çalışma olduğunu söylemek istiyorum. Kocaeli, enlerin şehri” dedi.