Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Valisi’nden corona açıklaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüsü vaka sayılarının artış gösterdiği illerle koordinasyon toplantısı yaptığını duyurdu. Koca, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından vaka sayılarının artış gösterdiği illerle koordinasyon toplantısı yaptıklarını, il yöneticileri ile tedbir ve uygulamaları istişare ettiklerini duyurdu.

KISITLAMA UYARISI

Vatandaşlara tedbir uyarısında bulunan Bakan Koca, “Kısıtlamaları bir daha gelmemek üzere kaldırabilecek olan bizleriz. Virüs yok olmadı, tedbirlere uymak zorundayız” dedi.

YENİ VAKA SAYISI 21 BİNİN ÜSTÜNDE

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı güncel corona virüsü verilerine göre semptom gösteren 934 hastayla birlikte 21 bin 30 yeni vaka tespit edilirken 87 kişi hayatını kaybetti. Yeni vaka sayısında düne göre artış yaşandı.

SEDDAR YAVUZ’DAN AÇIKLAMA

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da söz konusu toplantıyla ilgili kısa bir mesaj yayınladı. Twitter üzerinden açıklama yapan Yavuz şu ifadeleri kullandı: “Değerli Kocaelili Kardeşlerim, Sağlık Bakanımız SnFahrettin Koca ile İlimizdeki pandemiyi değerlendirdik. Vaka sayıları ve hızlı bulaşan mutant virüs artıyor. Lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Misafirlikleri iptal edelim. Sosyal hareketliliği azaltalım.”