Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de 1 Mayıs coşkusu… İşçiler İzmit’te yürüdü

Kocaeli’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, DİSK, KESK, TMMOB ve TTB öncülüğünde işçi sendikalarının Doğu Kışla Parkı’ndan Anıtpark’a yürüşüyle kutlandı. Alanda sloganlar atıldı halaylar çekildi.

Kocaeli'de 1 Mayıs Emek

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için bu yıl sendikalar, odalar, siyasi partiler, kitle örgütleri ve STK’lar alana çıktı. Kocaeli’de de birçok etkinlik gerçekleştiriliyor. Bunların en büyüğü, İzmit’te DİSK, KESK, TMMOB ve TTB öncülüğünde işçi sendikaları ve partiler saat 12.00’de Doğu Kışla Parkı’ndan Anıtpark’a kadar yaptığı yürüyüş oldu.

SİYASİLERDEN DESTEK

Kocaeli’deki yürüyüşe; CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Avrupa Birliği Eski Bakanı Ali haydar Konca, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, EMEP İl Başkanı Arzu Erkan da destek veren siyasiler oldu.

DÖVİZLER VE SLOGANLARLA

Doğu Kışla Parkı’ndan başlayan yürüyüşte Anıtpark’a kadar dövizler taşıyan işçiler sık sık sloganlar attı. Alanda ise işçiler halaylar çekerek emek ve dayanışma gününde birlik beraberlik mesajları verdi.

Kocaelide 1 Mayis coskusu... Isciler Izmitte yurudu 1

izmit 1 Mayis

Kocaelide 1 Mayis coskusu... Isciler Izmitte yurudu 2 Kocaelide 1 Mayis coskusu... Isciler Izmitte yurudu 3

1 mayis kocaeli

Kocaelide 1 Mayis coskusu... Isciler Izmitte yurudu 2 1 Kocaelide 1 Mayis coskusu... Isciler Izmitte yurudu 3 1 Kocaelide 1 Mayis coskusu... Isciler Izmitte yurudu 4 Kocaelide 1 Mayis coskusu... Isciler Izmitte yurudu 5 Kocaelide 1 Mayis coskusu... Isciler Izmitte yurudu 6