Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de 11 ilçe belediyesi promosyon için ocak ayını bekliyor

Kocaeli’de 11 ilçe belediyesi çalışanları promosyon sürecini merak ediyor. Bağımsız Kocaeli’ye konuşan Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, ocak ayına işaret etti.

Kocaeli’de 11 ilçe belediyesi

Nazim Ozgun Erbulan 1Belediyeler ile bankalar arasında promosyon görüşmeleri devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz ay yapılan promosyon görüşmesinde 3 yıllığına 27 bin TL’ye el sıkıştı. İzmit Belediyesi promosyon için mevcut banka ile görüşürken bankanın teklif vermemesi sonucu 5 Aralık’ta ihaleye çıkma kararı aldı.

“FARKLI TEKLİFLER VERİLDİ”

11 ilçede promosyon görüşmeleri merak konusu oldu. İzmit Belediyesi haricinde Başiskele ve Gebze’de promosyon görüşmeleri başlasa da henüz bir karara bağlanmadı. Bağımsız Kocaeli’ye konuşan Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, ocak ayına işaret etti. Ersoy, “Geçmişte kadrolu işçi ve memura farklı teklif, şirket işçisine farklı teklifler verildi. Daha ağır ve geç hareket eden belediyelerde özellikle şirket işçileri için bankalar ya çok düşük teklifler veyahut hiç teklif vermemektedir” dedi.

“DAHA YÜKSEK TEKLİFLER GELİR DİYE UMUT EDİYORUZ”

Ocak ayını işaret eden Ersoy, “Düşük teklif veya teklif verilmeyen belediyelerde yeni yılda hem bankaların promosyon değerlendirmelerinin yüksek olacağını düşündüğümüzden hem de işçilerimiz için ocak ayından geçerli olacak sözleşmelerde ücret yükseleceğinden daha yüksek teklifler gelir diye umut ediyoruz. 11 belediyede de şirket ve kadrolu memurlar için tamamlanmış bir süreç henüz yok” ifadelerini kullandı.