Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de 19 proje tasfiye halinde!

Kocaeli Valiliği İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Vali Seddar Yavuz, “Dokuz aylık dönem sonu itibarıyla biten proje sayısı 123, devam eden proje sayısı 389, ihale aşamasında bulunan proje sayısı 32, henüz başlanamayan proje sayısı 49 ve tasfiye halinde bulunan proje sayısı ise 19’dur” dedi. Toplantıda tasfiye halinde olan 19 projenin hangileri olduğu paylaşılmadı.

Kocaeli Valiliği İl Koordinasyon

Özgun imza2022 yılı dördüncü il koordinasyon kurulu toplantısı bugün Kocaeli Valiliği Akçakoca Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya koordinasyon kurulu üyelerinin yanı sıra birim müdürleri ile il müdürleri katılım sağladı.

“2022 YILINDA TOPLAM 612 PROJE BULUNMAKTA”

Açılış konuşmasını yapan Vali Seddar Yavuz, “Kocaeli ilinde, 2022 yılında, kamu kurumları ve mahalli idarelerin yatırım programlarında toplam 612 proje bulunmaktadır. Dokuz aylık dönem sonu itibarıyla biten proje sayısı 123, devam eden proje sayısı 389, ihale aşamasında bulunan proje sayısı 32, henüz başlanamayan proje sayısı 49 ve tasfiye halinde bulunan proje sayısı ise 19’dur. 2022 yılı yatırım programında yer alan yatırımların proje tutarı toplamı 29 milyar 636 milyon TL’dir. 2022 yılı ödenek toplamı ise 10 milyar 897 milyon TL’dir. Dokuz aylık dönem sonu itibarıyla bu ödenekten yapılan harcama toplamı 5 milyar 63 milyon TL’dir” dedi.

“AZAMİ GAYRET GÖSTERİLMESİ GEREKİR”

“Yılın ilk dokuz ayında yılı ödeneğine göre nakdi gerçekleşme oranı yüzde 46,46’dır” diyen Yavuz, “Yatırımların yerinde izlenerek varsa sorunların zamanında çözüme kavuşturulması, özellikle önemli ölçüde fiziki gerçekleşme sağlanmış yatırımların bir an önce tamamlanarak hizmete sunulması konusunda kurum ve kuruluşlarımız tarafından azami gayret gösterilmesi gerekmektedir. Toplantının verimli geçmesi için söz alacak kurul üyelerinin özellikle iş birliği ve koordinasyonu gerektirecek hususları dile getirmeleri önem taşımaktadır” ifadelerinde bulundu.