Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de 2 bin 588 kişiyi misafir edebileceğimizi söyledik

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yaptığı basın açıklamasında, “2 bin 588 yatak kapasitesi olduğunu bildirdik. Oradan gelecek talimatla Kocaeli’de 2 bin 588 kişiyi misafir edebileceğimizi söyledik” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı
Nazim Ozgun Erbulan 1

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bugün büyükşehir belediyesi toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Emine Zeybek, ilçe belediye başkanları ve belediye yardımcıları toplantıda hazır bulundu.

“İZMİT BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI KENDİ YAPIYOR”

Büyükakın burada yaptığı açıklamada, “2 bin 588 yatak kapasitesi olduğunu bildirdik. Oradan gelecek talimatla Kocaeli’de 2 bin 588 kişiyi misafir edebileceğimizi söyledik. Bu tamamen kamu imkanı” dedi. İzmit Belediyesi’nin neden olmadığı sorusuna yanıt veren Büyükakın, “İzmit belediyesi çalışmalarını kendi yapıyor. Eksik değil. Onlar kendi çalışmalarını yürütüyor” ifadelerini kullandı.

“DİĞER İLLERDE DE GÖREVLENDİRMELER VAR”

Büyükakın, sözlerinin devamında, “Şu andan itibaren sahaya sevk edeceğimiz adeta küçük bir belediye çalıştıracaklar gittikleri yerden. Mesela Gebze Belediyemizin ekmek sevkiyatı devam ediyor alana yönlendirildi. Fırıncılar Odası 20 bin ekmek alana yönlendirildi. 1 tır un da Darıca yolladı. Bizim orada olmamız, oradakilerin moral destek alması aynı zamanda dinlenme imkanlarının da oluşması önemli. Diğer illerimizde de benzer görevlendirilmeler var” ifadelerini kullandı.

“İLYAS BEY DİYARBAKIR, BEN HATAY”

Büyükakın’ın ardından konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, “Ambulans hizmetleri gerekiyor. Milletvekilleri olarak genel merkezlerin talimatları doğrultusunda görev yazan illere gidiyoruz. İlyas Bey Diyarbakır’a, ben Hatay’a görevlendirildik” dedi.