Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de 250 bin Türk Bayrağı dağıtılıyor! Vali Yavuz: Son 300 yılın en güçlü Türk Devletiyiz

Kocaeli Valiliği öncülüğünde kent genelinde 250 bin Türk Bayrağı dağıtıldı. Bayrak dağıtımı öncesinde konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Biz diyoruz ki dün geldiniz sizi mağlup ettik sakın gelmeyi denemeyin biz dimdik ayaktayız ve 1919’dan daha güçlüyüz. Son 300 yılın en güçlü Türk Devletiyiz” dedi.

Kocaeli Valiliği öncülüğünde kent

Özgun imza29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Kocaeli Valiliği, kent genelinde 250 bin Türk bayrağı dağıttı. Birçok ilçede stant kurulurken İzmit Cumhuriyet Bulvarı’nda açılan stantta hem Kocaeli Valisi Seddar Yavuz hem de katılımcılar birlikte vatandaşlara bayrak dağıttı.

bayrak dagitimi birlikteBİRLİKTE BAYRAK DAĞITTILAR

Düzenlenen programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, valilik il müdürleri, büyükşehir belediyesi birim müdürleri, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yavuz Selim Kapancı ile STK temsilciler katıldı. Katılımcılar hem Cumhuriyet Bulvarı’nda hem de Fethiye Caddesi’nde birlikte vatandaşa bayrak dağıttı.

ÖLÜMÜ ÖLDÜREN BİR MİLLETİN EVLATLARIYIZ

Bayrak dağıtımı öncesinde konuşma yapan Vali Yavuz, şu ifadelerde bulundu; “Yüzyıldır cumhuriyeti muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için azim ve gayretle çalışıyoruz. Bayramların en önemli özelliği birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Asil Türk Milleti’nin tarih boyunca bağımsız devlet kurması ve yaşatmasının sebebi budur. Biz hiçbir zaman işgali, uşaklığı kabul etmemiş, özgürlüğüne düşkün, hür ve bağımsız yaşamayı ölümden daha önemli gören, ölümü öldüren bir milletin evlatlarıyız. Valiliğimiz koordinasyonunda Büyükşehir belediyemiz, OSB’lerimiz, iş dünyamız, STK’larımızın hepsinin katılımıyla şu an itibariyle 250 bin Türk Bayrağı temin edilmiş ve vatandaşlarımıza dağıtılmıştır.

YogunlukŞEHRİMİZ GELİNCİK TARLASINA DÖNÜŞECEK

Önümüzdeki bayram süresince rakam daha da artacak inşallah her bir evimizde ay yıldızlı al bayrağımız asılmak suretiyle şehrimiz gelincik tarlasına dönüşecek ve ilelebet bayrağımız dalgalanacaktır. Ben gençlerimize, milletimize güveniyorum. Geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. O yüzden bir kez daha bayramınızı tebrik ediyorum. Gençlerimiz ve çocuklarımızın bayram sevincini içten hissedebilmeleri için valiliğimizce birçok etkinlik düzenlendi. Etkinlikleri artık 7’den 100’e diyebiliriz, herkesi bekliyoruz.

EN GÜÇLÜ TÜRK DEVLETİYİZ

Suriye’de kurulan tuzaklar ve son dönemde DEAŞ başta olmak üzere Ege’de kurulan tuzaklar Akdeniz’de meydana gelen gelişmeler ve Rusya Ukrayna bağlamındaki savaşa baktığımız zaman bir ve beraber olmamızın önemini tekrar çiziyorum. 100 yıl önce hangi tuzaklar kuruluyorsa 100 yıl sonra da bugün de aynı tuzakların kurulmaya çalıştığını hep beraber görüyoruz. Biz diyoruz ki dün geldiniz sizi mağlup ettik sakın gelmeyi denemeyin biz dimdik ayaktayız ve 1919’dan daha güçlüyüz. Son 300 yılın en güçlü Türk Devletiyiz. O yüzden geleceğiniz varsa elbette göreceğiniz vardır. Akıllı olum Türk Milleti ölümü öldürür sizleri yine toprağa gömer ama bu vatanı size teslim etmez. O yüzden küresel çeteler, küresel güçlere buradan haykırıyoruz: bunun için de meydanları dolduruyoruz. Sevdamız Türkiye olacak; ay yıldızlı al bayrağımızı onurla, şerefle, haysiyetle dalgalandıracak.”

Turk bayragi