Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de 3 okul yapımı ihalesi iptal

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir ortaokul ve bir anaokulu ile Derince’de bir anaokulunun yapımı ve çevre tanzimi işi için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacaktı. İhale, iptal edilirken İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeniden ihaleye çıkması bekleniyor.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir

Nazim Ozgun Erbulan 1Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü 6 Aralık 2022 tarihinde “1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, 1 Adet 6 Derslikli Anaokulu, 1 Adet 8 Derslikli Anaokulu Binaları Yapımı ve Tüm Sahaların Çevre Tanzimi İşleri” işi için ihaleye çıkacağını duyurdu. 21’nci paket olarak anılan yapım ve tanzim işi Gebze Mustafapaşa Mahallesi’nde bir ortaokul, Gebze Güzeller Mahallesi’nde bulunan bir ortaokul ve Derince Sopalı’da bulunan anaokulu binalarını kapsıyordu.

YENİDEN ÇIKILACAK MI?

İhalenin süresinin yer tesliminden itibaren 550 takvim günü olduğu belirtilirken ihalenin 27 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilmesi planlandı. İhalenin iptal edildiği Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından duyuruldu. Teknik şartnamenin uygun olmaması nedeniyle iptal edilen ihale için şartnamenin revize edilip tekrar ihaleye çıkılması bekleniyor.