Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de 3 okulda daha corona virüsü tespit edildi!

Kocaeli’de 3 okulda corona virüsü tespit edildi. Eğitim Sen’in iddiasına göre Darıca Fen Lisesi, Darıca Dede Korkut İlkokulu ve Çayırova Ortaokulu’nda da koronavirüs vakaları olduğu iddia edildi.

Kocaeli’de 3 okulda corona

Eğitim Sen corona virüsü tespit edilen okulları açıkladı. Eğitim Sen’den yapılan açıklamaya göre corona virüsü vakasına rastlanan okul sayısı 176’ya çıktı. Kocaeli’de ise bu rakam 2’den 5’e yükseldi. Eğitim Sen’den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdil: “Geride bıraktığımız hafta 21 Eylül’de okulların açılması için hangi önlemlerin alınması gerektiği ve eğer önlemler alınmazsa sonuçlarının ne kadar olumsuz olabileceğini gözlemleme olanağı verdi” ifadelerine yer verilen açıklamada,

TEMASLI ÇALIŞANLAR

“Pek çok ilden ve ilçeden Covid-19 tanısı konulan veya şüphesi bulunan eğitim emekçilerine ait bilgiler merkezimize gelmeye devam etmektedir. Yayınlanan okul isimleri pazartesiden bu yana okulda bulunan arkadaşlarımızdan tanı konulan veya temaslı çalışanların bulunduğu okullardır.”

KOCAELİ’DE OKUL SAYISI YÜKSELDİ

Eğitim Sen tarafından dün yapılan açıklamada, Gebze Arif Nihat Asya O.O. ile Körfez MTAL’da corona virüsü tespit edildiği iddia edilmişti. Bugün 96 okul daha açıklayan Eğitim Sen, Kocaeli’de bulunan 3 okulda daha corona virüsü tespit edildiğini belirtti. Eğitim Sen’in iddiasına göre Darıca Fen Lisesi, Darıca Dede Korkut İlkokulu ve Çayırova Ortaokulu’nda da corona virüsü vakaları tespit edildi. Kocaeli’de virüs tespit edildiği iddia edilen okul sayısı 5’e yükseldi.