Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de 6 okulda corona iddiası!

Kocaeli’de toplam 6 okulda corona virüsü vakasına rastlandığı öğrenildi. Konuyla ilgili açıkllamayı Eğitim Sen Genel Merkezi yayınladı.

Kocaeli’de toplam 6 okulda

Eğitim Sen corona virüsü tespit edilen okulları açıkladı. Eğitim Sen’den yapılan açıklamaya göre corona virüsü vakasına rastlanan okul sayısı 133 daha arttı. Kocaeli’de ise bu rakam 5’ten 6’ya yükseldi. Eğitim Sen’den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdil: “Bir an önce okullar tüm önlemler alınarak açılsın diyen öğretmenler ve onların sendikası Eğitim Sen’in kaygısı, öğrencilerimizin eğitim hakkı ve tüm halkımızın sağlığıdır.

SUÇLAMA DEĞİL AÇIKLAMA YAPILMALI

MEB de Sayın Bakan da sorumluluklarını ve görevlerini yerine tam anlamıyla getirmemeyi meşrulaştıramaz. Okulların, bütçe ve personel sıkıntısı nedeniyle, salgına karşı tam güvenli hale gelmemesinde sorumluluğu bulunanların bizlere dönük suçlama değil açıklama yapması gerekmektedir

KOCAELİ’DE OKUL SAYISI YÜKSELDİ

Eğitim Sen tarafından dün yapılan açıklamada, Gebze Arif Nihat Asya O.O., Körfez MTAL Darıca Fen Lisesi, Darıca Dede Korkut İlkokulu ve Çayırova Ortaokulu’nda corona virüsü tespit edildiği iddia edilmişti. Bugün 133 okul daha açıklayan Eğitim Sen, Kocaeli’de bulunan 1 okulda daha corona virüsü tespit edildiğini belirtti. Eğitim Sen’in iddiasına göre da Gebze Fatih M.T.A.Ş’de corona virüsü vakaları tespit edildi. Kocaeli’de virüs tespit edildiği iddia edilen okul sayısı 6’ya yükseldi.