Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de 7 yaşındaki binasına test yaptırdı: ‘Ben yandım siz yanmayın!’ diyerek evini toprak parasına satışa çıkardı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından evlerin depreme dayanıklılığına yönelik ölçüm çalışmaları başladı. Gebze’de bir ev alan vatandaş deprem testi yaptırdı 6 üzeri depremlerde yıkılabileceğini öğrendi. Evi satışa çıkaran vatandaş, “Ben yandım siz yanmayın” dedi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından
SEBO İMZA

Türkiye Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından acı tabloyla baş başa kaldı. Deprem bölgesinde çalışmalar devam ederken Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerindeki illerdeki vatandaşlar da korkuyla bekliyor. İstanbul depremi için uzmanlar uyarıyor. Vatandaşlar, evlerinin depreme dayanıklılığını test ettiriyor. Kocaeli Gebze Adem Yavuz Mahallesi’nde ikamet eden Sinan Çınar adlı vatandaş henüz yaşındaki binasına deprem testi yaptırdı. Gerçek karşısında ise şoke oldu.

EVİNİ TOPRAK PARASINA SATACAK!

Evini satışa çıkaran ve ilana “Ben yandım siz yanmayın” notunu düşen vatandaş, “Alacağınız daire yeni bile olsa testini yaptırın. Artık kimsenin lafına güvenmeyin. Toprak parasına dairemi satacağım. Dayanıklı çıkmadı. 7 yaşındaki bina ‘6 üzeri bir depremde yıkılır’ dediler. 5 katlı binamız. 10 daire var. Arsası da 295 metrekare. Kişi başı 30 metrekare yer düşüyor. Yeni sağlam yapılı bir kiraya çıkacağım” ifadelerini kullandı.

Ekran Resmi 2023 02 24 10.01.47