Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de Armas Vakfı kuruldu

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Kocaeli’de Armas Vakfı adıyla yeni bir vakıf kurulduğunu duyurdu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Kocaeli’de Armas Vakfı

Sebahattin AydınKocaeli merkezli yeni bir vakıf kuruldu. Adı Armas Vakfı olan vakfın kurulma duyurusu Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. Kurucular; Sibel Asna, Uygar Özesmi, Turgay Gönensin Selda Gönensin oldu.

ARMAS VAKFI’NIN AMACI

200 bin TL mal varlığı açıklayan vakfın kuruluş amacı: “Sosyal değişimin gerçekleştirilmesi ve bu bağlamda toplumun sosyal, bilimsel, sanatsal ve kültürel hayatına katkıda bulunmak ve vakıf senedinde belirtilen diğer amaçları gerçekleştirmektir.” şeklinde açıklandı.

VAKFIN SONA ERMESİ HALİNDE MAL VE HAKLARIN DEVRİ

Malvarlığı benzer amaçlarla kurulmuş olup halen çalışmalarını sürdürmekte olan Türkiye Erozyon, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı, Hrant Dink Vakfı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfına eşit miktarlarda olmak üzere kalacak.