Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Kocaeli’de Atatürk’ün emaneti ülkü ocaklarında”

Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt, “Atatürk’ün büyük eseri NUTUK’u ilimizin her bir köşesindeki gence ulaştırma ve okutma gayretimiz devam edecektir.”

Kocaeli Ülkü Ocakları İl

Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt, bir basın açıklaması yayımlayarak Kocaeli’de Nutuk’u her köşeye ulaştıracaklarını söyledi. Kurt, şu ifadelere yer verdi: “Ülkücü Türk Gençliği, Nutuk’un kutlu şuuruna erişmiş; Atatürk’ün ülkülerini benimsemiştir. Biz, Atatürk gibi Türk Milliyetçisiyiz.

HER GENCE ULAŞTIRILACAK

Muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda olduğunun farkındayız. Tıpkı Atatürk gibi hayattaki yegane üstünlüğümüzün Türk olarak doğmak olduğunu biliriz. Kocaeli’nde bundan önce binlerce Nutuk dağıtımı gerçekleştirdik. Bundan sonra da ATATÜRK’ün büyük eseri NUTUK’u ilimizin her bir köşesindeki gence ulaştırma ve okutma gayretimiz devam edecektir.

HERKESİN İÇİ RAHAT OLSUN

Şu hususa da mutlaka değinmek gerekir:  Hem ülkemizi bölmek isteyen, askerimizi polisimizi şehit edenlerle beraber yol yürüyüp, kader arkadaşlığı yapıp hem de Nutuk hassasiyeti varmış gibi gözükmek riyakarlıktır. Sözde Atatürkçülerden beklentimiz gölge etmemeleridir.   Herkesin içi rahat olsun Ülkü Ocakları var oldukça Atatürk’ümüzün fikirleri de eserleri de yaşayacaktır.

ATATÜRK’ÜN EMANETİ ÜLKÜ OCAKLARINDA

Hainler rahatsız olmaya devam etsin. Çünkü Ülkü Ocakları ilelebet var olacaktır. Ülkü Ocaklılar öpeceği eli de tüküreceği suratı da bilecek ferasete sahiptir. Ülkü Ocaklarının adını ağzına almadan önce herkes derinlemesine düşünmelidir. Kocaeli’mizde Atatürk’ün emaneti Ülkü Ocaklarındadır!”