Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de AVM’ler can çekişiyor!

Corona virüsü nedeniyle uzun süre kapalı kalan AVM’lerde esnaf batma noktasına geldi. Sadece Ncity’de 2 büyük restoran devrediliyor.

Corona virüsü nedeniyle uzun

Uğur ENÇ minMart ayının başında etkili olmaya başlayan corona virüsü nedeniyle Türkiye genelinde pek çok mekan uzun süre kapalı kaldı. Kocaeli’de de AVM’ler haziran ayına kadar yaklaşık 3 boyunca kapılarını açmadı. Haziran ayında ise AVM’ler de yer alan esnafları kötü günler bekliyordu. AVM’ler kapılarını açtı ancak virüs nedeniyle tedirgin olan vatandaşlar AVM’lere gitmedi. Açık mekanları, caddeleri ve kent merkezinde ayak üstü dükkanları tercih eden vatandaşlar nedeniyle AVM’ler boş kaldı.

NCİTY SATILIK İLANBELEDİYENİN YANINDA

İş yapamayan AVM esnafı tek tek dükkanlarını devretmeye başladı. Pek çok dükkan sahibinden devrediliyor. Adece Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan Ncity AVM’de dahi 2 büyük restoran yeni sahibini arıyor. Restoranlar için 400 ve 545 bin lira ücret talep ediliyor. Restoranlardan birinin ilanı şöyle; “Kocaeli İzmit merkezde bulunan işletmemiz halen faal olarak hizmet vermektedir. İşletmemiz bir çok etkinliğin yapıldığı Sabancı Kültür Merkezi’nin ve Büyükşehir Belediyesi’nin hemen yanında  yer almaktadır.

KİRASI PEŞİN ÖDENDİ

İçerisinde A-Z’ye her şey mevcuttur. Demirbaş listesi elimizde hazırdır. İçerisinde doğalgazlı taş fırın mevcuttur. Çocukların zaman geçirebileceği oda ve üst katta mescit bulunmaktadır. Sulu yemek müşterileri mevcuttur. Paket servisi olarak çarşı içinde bir çok işletmenin tercih ettiği mekanlar arasındayız. İş değişikliği nedeniyle sektörü bırakmaktayız. Müşteri potansiyeli oldukça iyidir. 2020 yılı sonuna kadar kirası peşin ödenmiştir.”