Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de bayram günleri ekmek satılacak mı?

Kocaeli Fırıncılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Sarı, Ramazan Bayramı boyunca fırınların ekmek üretimiyle ilgili bilgiler verdi.

Kocaeli Fırıncılar Esnaf ve

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Ramazan Bayramı’nda ekmek satışı ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Kocaeli Fırıncılar Odası olarak her Bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayramı boyunca da vatandaşımızı mağdur etmemek için fırınlarımız kısıtlamanın dışında olduğundan

AÇIK VE ÜRETİME DEVAM

1)Ramazan Bayramı süresince açık olup üretime devam edilecektir. Fakat fırınların müşteri potansiyeline göre aksam kapatma saatleri fırınların inisiyatifine kalmıştır.
2) Market ve bakkallar haftanın 7 günü 10:00 /17:00 saatleri arasında faaliyet göstereceğinden servis saatlerinize bu saatler içinde düzenleyebilirsiniz. Kurumsal zincir marketler 16 Mayıs 2021 pazar günü kapalı olacaktır.

EVLERE SERVİS VAR

3) Ekmek dağıtım araçlarıyla sadece market ve bakkallara ekmek servisi yapılabilecek, sokak aralarında kesinlikle satış yapılmayacaktır. 4) Tüm fırıncı meslektaşlarımın bu zorlu süreci atlatma noktasında MASKE, MESAFE ve TEMİZLİK kurallarına riayet ederek, gereken hassasiyeti göstermesini rica eder,
HAYIRLI BAYRAMLAR, hayırlı işler bol kazançlar dilerim.

HALK EKMEK PAZAR KAPALI

NOT : Halk Ekmek Büfeleri Ramazan Bayramı süresince ve Pazar Günü kapalıdır. 17 Mayıs Pazartesi günü açılacaktır..”